Bugün FIAT genel merkezinden aradılar ve 2 ay sonra saçma sapan bir cevap verdiler. Daha önce söylediklerinin tam tersi. Bu parça güvenliği ilgilendiren bir parça olduğu için olumsuz yanıt veriyoruz dediler. Telefonda tartışmak zorunda kaldım

Başvurumu yazılı olarak yaptığımı ve bu konuda yazılı cevap istediğimi belirttim ama yazılı cevaba gerek yok şeklinde alakasız bir cevap aldım. Bu ne ciddiyetsizlik anlamadım. Daha önce bana bu konu olumlu karşılandı 1 ay içinde kataloga giriş yapacak denen parça için, 2 ay sonra böyle bir cevap gerçekten moralimi bozdu.
O heyecanla konuyu açmıştım, sizleri de umutlandırdıysam özür diliyorum. Ancak ben bu işin peşini bırakmamaya kararlıyım. Fakat karşıdaki kişi "sizin kişisel probleminiz" gibi cümleler kurunca, şunu belirtmek istiyorum. Bu konuda madur olan birçok kimse olduğunu biliyorum. Lütfen bu konuda sürekli olarak FIAT'a başvuralım, bunun benim kişisel sorunum olmadığını anlasınlar ! CITY probleminde de benzer şeyler yaşanmıştı ve tüketici şikayetlerinden sonra ücretsiz değiştirmek zorunda kalmışlardı hatırlatırım...
Üzgünüm...
Ayrıca FIAT'ın bu saçma kıvırmasından sonra konunun sabitlenmesini kaldırabiliriz sayın Moderatör...
Yer imleri