Ekim ayında İstanbula doğru yola çıktım. Biraz gidince motor arıza lambası yandı. Yol yardımını aradığımda beni uzak bir servise yönlendirdiler. Ben hem servisin uzak olduğunu hem de yolumun üzerinde olmadığını İstanbula gideceğimi söyledim. Bana araba yürüyorsa sorun olmadığında, herhangi bir sorun olursa zaten yol üzerinde servisler olduğu söylendi ve yola devam ettim. İstanbula yaklaşırken artık araba gidiyordu ama gaza bastığımda zerre kadar hızlanma olmuyordu. Öyle böyle İstanbula ulaştım. Ertesi gün servise gittim. Usta gram yağ kalmadığını söyledi. Neyseki motorda sorun yoktu. En azından o zaman için. Yağ tamamlandı, filtre değişti normale döndük.
Derken kış geldi. Araba sabahları ve stop ettikten sonra ilk marşta çalışmamaya başladı. Özellikle sabahları 15-20 defada ancak çalışıyordu. Aküyü ve ısı müşirini değiştirdik. Olmadı. Atikere gittim kontrol yapıldı filtre değişti ayarlar yeniden yapıldı. Yine aynı. Soğuk havalardan dedim. Servis de olabilir dedi. Bu arada ısı müşiri yine arıza verdi değiştirildi. Havalar iyileşti. Bu sefer 15-20 değil de 4-5 seferde çalışmaya başladı. Isı müşiri yine değişti. Hata sıfırlandı. Önceki gün LPG'nin sigortasını çıkarttık. Yine aynı sorun. Bu gece araba serviste kaldı. Kontrol edilecek. Önceden de 2 sefer kalmıştı umarım bu sefer çözülür.
Bugün arabayı çalıştırdığımda hararetin en altta çizgide değilde onun üzerindeki çizginin de biraz üzerinde olduğunu farkettim. Araba 5 dakikalık çalışmadan sonra 4 saat park halindeydi. Hava soğuktu. Motor ısısının düşük olması lazım ama harareti yüksek göstermesi karışımı etkileyebilir mi?
Araba ilk bir kaç çalıştırmada zorlanmadan çalışıp hemen stop ediyor. Fan hemen devreye giriyor. Artık çalışmasına yakın denemelerde çalışıp motor silkelenip stop ediyor. Ve sonraki denemede çalışıyor. Ancak bu seferde gaza basarsanız gazı yemiyor devir düşüyor, gaza basmaya devam ederseniz stop ediyor ayağınızı çekerseniz topluyor. Biraz çalıştıktan sonra sorun yok. Zaten çalıştıktan sonra hiç bir sorun yok.
Forumdaki araştırmalarım sonucu benzin pompası ihtimali üzerinde durdum. Usta değerlerin normal olduğunu söylüyor. Bujiler 7000-8000 km önce değiştirilmişti.
Motor contası yanmış desek yağda tortu yada köpük yok. Hararet de hiç olmadı.
Usta ısrarla hatanın en sonunda LPG'den çıkacağını söylüyor. LPG'nin sigortası söküldüğünde devre dışı kalmıyor mu?
Benzini %90, son zamanlarda tamamen petrol ofisinden alıyorum. Ben ısrarla benzin pompası diyorumSiz ne diyorsunuz?
Benzin 95-98 ve hangi marka? Motor yağını ilk defa bp koymuştuk sizce selena mı? Farketmez mi?
Bir de araba 66000 km'ye geldi. Triger kayışı, balatalar henüz değişmedi. Bunlar hakkında ve ilave edebileceğiniz görüşleriniz nelerdir?
Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Yer imleri