Alıntı ares666 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
geçmiş olsun arkadaşlar umarım sorunlarınız çözülür bizide haberdar edin mutlaka mkaragül kardeşim kastamonudaki yetkili servis çoğu yönden iyi olmasına karşın çok ta eksikleri var. belli konuşarda yeterli bilgiye sahip olmadıklarını düşünüyorum. bence kastamonu haricinde başka bir servise götürmenizi tavsiye edebilirim. kendimden örnek vereyim kastamonudaki yetkili servise aracımı cam tavan için yolladım korkudan ellerini bile süremediler. başka serviste baktırım biz anlamayız bundan diye. buda iyi bişi aslında ama bir yetkili servisin bunu sölemesi biraz garip geldi bana. bir de bazı servislerde ne yazık ki şöle bir uygulama oluyor aracınızdaki arızaya sebebiyet verecek ihtimal dahilindeki bütün parçları değiştirme yoluna gidebiliyorlar. ne yazık ki bu da bize pahalıya mal oluyor. küçük masraflarla hallolabilecek sorunların altında büyük masraflarla kalkmak zorunda kalıyoruz. imkanınız varsa başka bir servise götürmenizi tavsiye ederim. tekrar geçmiş olsun...
Ben genel anlamda servisten memnunum. Elbette servise gidince arabımızın her türlü işleminin yapılabilmesini bekleriz. Bu ayrı. Ama arkadaşlar güler yüzlüler ve iyi niyetliler. Tabi branş olarak her usta dört dörtlüktür yada kötüdür de diyemem. Bence bu tüm servisler için de geçerli en azından büyük şehirler hariç. Sonuçta türlü türlü modeller binlerce farklı parça ve o kadar da ihtimal. İş biraz da bilgisayara bırakılıyor gibi. Bilgisayara takılıp arıza vermiyorsa iş kötü. O zaman işte deneme yanılma yöntemi. Ama Allahı var bizim usta amcasının arabasından söküp parça denemiş. Yani denemek için bana satın aldırmadı.

Bazıları servis pahalı diye servisi tercih etmiyorlar. Ama ben 6 yıldır kesintisiz servise gidiyorum. Bazen elbette pahalı geliyor ama yine de olabildiğince yardımcı oluyorlar. Yeri geliyor ufak tefek şeyleri kayıt oluşturmadan hallediyorlar.

Araba bu gece serviste kalacak. Hava sıcaklık sensörü, triger seti, bujiler, duruma göre balatalar değişecek. Yarın yeni bir gün olacak