Şimdi geçmiş yazıları okudum. Birisi dava açmış. Ben ne yapailirim bu konu ile ilgili onu araştırıyorum. Yazışmaları okuyunca benimde fiata dava açma hakkımın oldugunu düşünüyorum.Yaşadığım sorunlar:
1-2008 model aracım 2009 da şanzuman arızası verdi. Servise kaç defa götürdüm sorun yok dediler. Sonra araba sabah çalışmayınca çekici ile gelip aldılar.
2-Aynı arıza ara ara vermeye devam etti. Fren sensörünüzde sorun var dendi. Nasıl sorunmuş şanzuman uyarısı veriyor bu arıza dedim ve Fiat a şikayet ettim
3-Gear unavaible arızasını aldım die götürdüğümde hiç kimse sallamadı. Hatta frene tam basmamışsınızdır dendi.
4-Çok önemli bir gün acil eve dönmem lazım. Arabayı parkedip 1 saat sonra çalıştırmak istediğimde otomatik vitese geçmedi. Kitapçıktada bir bilgi olmayınca manuel kullanarak eve dönmek zorunda kaldım. Servise götürdüm 700 küsür masraf çıktı debriyaj balatanızda sorun vardı değiştirdik dediler.21 Ocak ta yaşandı bu
5-Bugün 26 Mart araba yine aynı şekilde vites Auto durumuna geçemedi. Servise bizzat gittim. Vites kutusu değiştirilmeli dendi. 4500 TL!!!!

Bu durmda bende bilirkişi raporu tutturup dava açabilir miyim? Ne yapmam gerekiyor konu ile ilgili?