cihan klima kumanda panelinin arkasında iki tane farklı(park lambasına benziyor)ampul var sende bir tanesi patlamıştır, onu her babayiğit değiştiremez,kendiniz sökerseniz çok dikkatli olmanız lazım,servisten uzman desteğinde sökerseniz iyi olur....
cihan klima kumanda panelinin arkasında iki tane farklı(park lambasına benziyor)ampul var sende bir tanesi patlamıştır, onu her babayiğit değiştiremez,kendiniz sökerseniz çok dikkatli olmanız lazım,servisten uzman desteğinde sökerseniz iyi olur....
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
Evet tam dediğiniz gibi arka plan ampullerim patlamış. Servise götürdüm 15 dk içinde pratik ve sorunsuz bir şekilde hallettiler sağolsunlar. 10 tl aldılar.
Servis ustasına sadece bu iki kücük ampulmü ışıtıyor dediğimde, O bölgede lazer cam olduğunu ve bu ampül ışıklarını bütün bölgeye yaydığını söyledi.
Canımı sıkan ise kalorifer 1. kademe ve rezistans tuş ışıklarım çok sönüktü önceden şimdi değiştirdim yine öyle çok cansız yanıyor, diğerlerinde sıkıntı yok. Sanırım camda bir problem var o bölgeye ışık vermiyor![]()
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri