arkadaşlar ben aracımı bundan bir ay önce bakım için sanayide ustama yağ değişimi ve kışlık bakım için götürdüm. ama ustanın da benimde büyük bir gafı oldu araçta antifiriz yokmuş ve bunu hiç fark etmedim defalarca kaputu açmama rağmen. araç iki üç gün karın altında kaldı ben de motor ısınsın diye yerinde 5-10 dakika çalıştırayım dedim daha 2 dakika geçmeden arabanın kaputundan dumanlar kalkmaya başladı içeri simsiyah bir duman kapladı araçtan atladım yangın tüpüne sarıldım. ödüm ağzımdan çıktı araç tutuşacak diye. kaputu açtım baktım bütün kayışler yanmış ve kopmuş. ustamı aradım olayı anlattım bana radyator ve motordaki su donmuş dedi. inşallah motor bloğu çatlamamıştır dedi dondan dolayı. kalbim sıkıştı vallaha. ben de sinirlendim artık ne olursa olsun dedim ve hava ısınana kadar götürmem dedim. neyse çekiciyle götürdüm sadece kayışler değişti ve antifiriz eklendi çok şükür sadece kayışlar yanmıştı onlar eğişti ucuz atlattık
NOT: trafik sigortanız varsa yılda 3 defa aracınızı çekiyorlar bilginiz olsun. benim haberim yotu ve 100 tl bayıldım bilginize