Arkadaşlar konuya olan ilginiz ve fikir paylaşımlarınız için öncelikle teşekkür ederim. Meğersem nekadar hastası varmış kapı üstü krom çıtaların.
bu kadar ilgiyi görünce bende dayanamadım bursa birmotu aradım ve duyduklarıma inanamadım. dört tane plastik için adamlar 800 TL istiyor.
takma falanda dahil diyor ama. okadar verilmezkki. 200-250 falan bekliyordum ben hatta parasını da kenara ayırmıştım ama![]()
Bugün faturaya bakayımda, Size tam kodlar ve fiyatlarını vereyim...
cumartesi medos'dan çıta bakıyordum, engin sağolsun yardımcı oldu linea çıtasına baktım ama full krom çıta olduğu için pek hoşuma gitmedi, pop kitteki çıtaya 440 lira fiyat vermişti, boya dahil değildir herhalde o fiyata.
deneyen var mıdır bilmiyorum ama krom çıtanın üstüne folyo kaplama yapsak ne kadar dayanıklı olur, fikri olan var mı? kırmızı rengi tutturamayız ama parlak siyah ile kaplatsam kullanabilirim, ekonomik olur diye düşündüm
Arkadaşlar medostan fiyat aldım orjinal evo popkit krom yan çıtaları(4adet) işçilik dahil 440 tl 400 e yapıyorlar.eğer fazla kişi olursak fiyatı düşürürüz medosla aram iyi![]()
bu çıtaların yan sanayisi (çakması) nasıl çıkmaz aklım almıyo.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
bence siz anlaşamadınız sanırım kıvanç beyin dediği çıtalar linea çıtası yani sadece krom olanlardan.tuncay bey direk evo çıtalarından gövde renginde boyanan ve üst kenarında krom bölüm olan çıtalardan bahsediyo.bence evo çıtaları 400 den fazladır 800 tl diyenler var ,iki servis arasında bu kadar fark olabilirmi sizce ?
ÜMİT BEY
1) özellikle sordum orjinal evo çıtasımı diye evet dediler.
2)bildiğim kadarıyla linea çıtaları 200-250 tl arası (forumda okumuştum)
3)ürün yoktu görmedim
4)yetkili üstüne basa basa evoların kitlerinde satılan dedi
5)bayiden bayiye okdar oynamaz dediniz bir bayinn 200 dediği servis bakımına diğeri 400 diyor.ortak fiyat yok
6)adamların bindirdiği asıl nokta işçilil+boya bunların ikisine 50 tl almakta 250 tl almakta servisin elince
7)orjinal kolçak için 300-350 tl fiyat istediler.medosta 200 tL ye yaptırdım
yanlış hatırlamıyorsam alt kısmı plastik boyalı gibi birşey demişti ama tam emin değilim sonuçta linea yı evo diye kitlemsinler![]()
Konu since1453 tarafından (09/02/2012 Saat 17:29 ) değiştirilmiştir.
inşallah dediğiniz gibidir yoksa 800 tl olmasında benim bir kzancım yok.Ama 800 tl dye yazılınca o zaman 400 e olması imkansız dedim.Gerçi 400 tl edicek malzeme bile değil ama yedek parçalar böyle işte.umarım istediğiniz gibi olur.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri