sesler canımı sıkmaya başladı arkaya birini oturtup kontrol ettirdim sol arka kapı içinden yada direkten emniyet kemerininin oradan geliyor ses emniyet kemerinin plastiğe vurması gibi tık tık tık tık![]()
benim sesler koltuk tırnaklarından gelmiyor oraları izole ettim arka taraftan sanki araba çıtırdıyormuş gibi bi ses geliyor kasılıyormuş gibi
sesler canımı sıkmaya başladı arkaya birini oturtup kontrol ettirdim sol arka kapı içinden yada direkten emniyet kemerininin oradan geliyor ses emniyet kemerinin plastiğe vurması gibi tık tık tık tık![]()
Arkadaşlar bende kontrol ettim şuan ses halen var. Kapılardan ve koltuklardan gelmediğini gördüm, sanki sağ tarafta bagaj döşemesinin içnden geliyor gibi tık tık tık bi ses.
ses hala güncel ve servis çözemiyor
Arkadan gelen gıcırtı benim evoda da var.Bu ses yazın beni deli etti.Bendeki ses arkada oturan olursa duyuluyor.Çukura girdiğimde cik cik ötüyordu.Acaba koltuklardanmı geliyor bu gıcırtı ?
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
sağ koltuk menteşelerınden olabilir bendede oluyo bazen açıyorum sertçekapatıyorum ve ses kesiliyo
benim ses kesildi aracım 10 numara oldu
aracı birmot a götürdüm durumu bildirdim gıcırtımı tıkırtımı dediler tıkırtı dedim sol taraftan geliyo dedim arada sırada büyük çukurlarda da sağ dan geliyo dedim usta aracı aldı tüm kapı kilitlerini yağladı arka koltukların geçtiği yerleri yağladı test sürüşüne çıktık ses gelmeye devam ediyordu bu sefer ön ve arka kapı ayarlarını yaptı tekrar test sürüşüne çıktık ses kesilmişti.. umarım sizde de kesilir sesler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri