merhaba arkadaşlar benimde aracım 1.4 dualogic 2007 punto aynı arızayı bendede veriyor du bursada 2-3 servise gösterdim robot yağ sızdırıyo robot değişmesi lazım dediler masraf ta 4500 tl çıkması 2000 tl çıkması da çok para yaklaşık 20 gündür bu işten anlayan usta arıyorum bursada ama kesin bişey bulamadım bi usta tamir ederim 1000 tl'ye diyor 1 yılda garanti veririm diyor garantisi benim diyor ama adamı tanımıyorum yarın öbür gün bişey olursa kullanıcı hatası diye yine bize kaçarsa diye korkuyoum ayrıca servistekiler de tamir tutmaz diyorlar istanbulda bikaç usta var ama tanımadığım için güvenemiyorum kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum bursada veya civarda bu işten anlayan birirleri var mı acaba arkadaşlar... teşekkürler iyi çalışmalar...
Arkadaşlar benim puntoda (duologic) şöyle bir sorun oluyor bazen giderken yolda N ye atıyor. birde bazen ilk çalıştırmada ileri geri manevra yapıp park yerinden çıkmak isterken geri vitese geçmioyr. bu arada araç 94 binde ve hiç debriyaj balatası değişmemiş. ben 3. sahibiyim önceki servis kayıtlarında sadece balata değişmi,şanzıman ve robot yağı değişmiş. sorun neden kaynaklanıyor olaiblir acaba ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri