egr valfinin ve debimetrenin temizliğini ne ile yaptın ?
egr valfinin ve debimetrenin temizliğini ne ile yaptın ?
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
egr valf i bez ile kuru zaten ici pek oyle kirli degildi debi metre yi de metal aksama dokunma dan kulak temizleme cubuklari var ya pamuklu o da temizdi zaten bi iki sivrisinek vardi salla yinca o da cikti sonra bu hava borularinida sabunlu su ile
taktiktan sonra deneme turu attim 15 dak kadar 1500 devirde iken tekleme yapmisti deneme de ama fazla degil simdi sikintiyi cozemedim zaten egr yi ondan bir gun once sokmustum o ara da kullandim araci dunde debimeter sonuc arac mars aliyo calisip teklemeye basliyo ve gaz pedali na tepki vermiyip stop ediyo
ayrica motor ariza lambasi yanmiyor aracta o sorun haloldu debimeter yada egr olsa sorun lamba sonmez di yaniliyormuyum?
ARKADAS NE LANET BI ARACMIS BU GRANDE PUNTO...... BENIM HANIMDA 2000 MODEL punto var araba daha tamirci yuzu gormedi gecen gun aracin debriyaj balatalari ilk defa degisti 92000 de bu arada kayinvalidede gp var 1.3 d kayin pederde marea 16 benzin kayinbirader de punto sporsound 1.2 bi bende kismetsizlik adamlar tamircinin onunden gecmedi daha yaa
Konu appie tarafından (13/01/2012 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.
kafami bozarsa bu arac yarin sokerim tum motoru youtube tan bakiippp
(bu internet ne buyuk nimet bu ara da)
sorun sabunlu su ile yıkayıp tam kurulamadan yada sen görmeden kuruladın sanarak takmış olmandan dolayı büyük ihtimalle de debimetre ye su gelmesinden dolayı olabilir
varsa oralarda servise rice et emanet bir debimetre takıp baksınlar sorun
burada bir daha temizleyeceğin zamanda su kesinlikle kullanma
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
o zaman su debimetre olmadan yani cikarsam arac calisirmi yani en azindan sorunu tespit etmek icin
gittimi yani su debimetre tamamen sence...
ayrica can yukarda msj inda ben cok defa calistirdim demis sence bi celiski yokmu ?
zaman ayridigin icin sagolasin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri