Fiat birmot zincirlikuyu bayiinden 2012 model punto evo 1.3 multijet marka bir araç satın aldım. Aracımı 05.12.2012 tarihinde teslim aldım aracımı teslim aldığım akşam aracımın ön kaputunun yamuk olduğunu ve torpido üzerinde bulunan estetik aydınlat ışığının fabrika tarafından torpido*takılırken yapılan hata sonucu yerine oturmadığını gördüm bu tespitlerimden sonra ertesi gün aracı satın aldığım bayii aradım aracı getirmemi ve görmeleri gerektiğini belirttiler aracımı servise işimin yoğunluğundan dolayı babam ile gönderdim aracın kalması gerektiğini bunların fabrika hatası olduğunu ve düzelteceklerini söylemişler babamda aracı servise bırakmış. Ertesi gün beni servisten aradılar aracımda bulunan eksiklerin giderildiğini belirttiler servise aracımı almaya gittiğimde aracımın ön kaputunun ayarlandığını fakat kaza yapmış gibi bir işlem yapıldığını tespit ettim, daha sonra aracımın komple torpidosunun sökülerek işlem yapıldığını buna rağmen torpido üzerinde bulunan estetik ışığının orjinal halinde yapılmadığını tespit ettim, bunlara ilave olarak torpidonun tekrar yerine takılırken başka yerlerinin orjinaline uygun yapılmadığını ve eğrelti duran bir torpido parçasına dokunduğumda yere düşmesinden anladım bunları servis yetkilisi ile beraber yaşadık ve bana torpıdo parçasının büyük bir kısmının torpidoyu kendileri temizlerken yerine iyi oturmadığı için düşmüş olacağı yönünde garip bir cevap verdiler. Bu gelişmeler ışığında aracımın ileride torpidosunun komple sökülmüş olduğundan dolayı sürekli bir ses problemide yaşayacağım servis yetkilisi tarafından bana söylendi aracımı geri almadım iade etmek istediğimi söyledim kendi fabrikalarından bilirkişi gelip aracı inceleyecekmiş. Sıfır aldığım aracımın kaputu üzerinde işlem yapılması ve torpidosunun komple sökülerek yerine orjinaline uygun takılmadığı için moralim çok bozuldu aracıma hiç binmeden araçtan soğudum fabrika yetkilisi gelse dahi benim menfaatlerim doğrultusunda karar vermeyeceğinden neredeyse eminim ayrıca yetkili servisten bu işlemlerin yapıldığına dair belge istediğimde aracımı teslim almadığım için veremeyeceklerini belirttiler. Şuan aracım yetkili serviste fabrikadan gelecek bilirkişiyi bekliyor ama ben moral olarak ve vermiş olduğum bedeli düşününce bu yaşadığım sorunlar karşısında çok moralsizim ama hakkımı sonuna kadar arayacağım gerekirse mahkemeye vermeyi düşünüyorum fabrika hatasına katlamak kader yada şanssızlık olmasa gerek..
Yer imleri