geçmiş olsun hocam vallahi insanlar sırf bu saçma sapan işler yüzünden gidiolar kendilerini wv gibi markaların kollarına atıyorlar..çok mu zor şu işi adamakıllı yapmak yahu..
geçmiş olsun hocam vallahi insanlar sırf bu saçma sapan işler yüzünden gidiolar kendilerini wv gibi markaların kollarına atıyorlar..çok mu zor şu işi adamakıllı yapmak yahu..
Arkadaslar önce destekleriniz icin teşekkür ederim. Bugün servisten bir sonuc alamayınca ( birmot Zincirlikuyu ) durumu detaylı yazarak koç holding otomotiv grup baskanı, Fiat fabrikası ve birmot genel müdürü ile ne alaka ise otokoc genel müdürüne mail attım . Mailimden yarım saat sonra birmot marmara bölge sorumlusu olan Engin bey beni arada öğlen birmot zincirlikuyuda buluştuk konu ile çok yakından ilgilendi ve Yardimci oldu arabaya bakıp haklı oldugumu dile getirdi ve nasıl yaptıysa hala inanamiyorum yarım günde arabayı fabrikadan çıkmış hale getirdiler şevineyim mı uzuleyimmi bilemedim madem böyle bir hünerleri vardı daha önce neden yapmadılar ve isteyince yapabiliyorlarmis hemde yarım günde bundan sonra bir sıkıntı olurum bilmiyorum ama umarım olmaz ve engin beye buradan tekrar teşekkürler en azından sorunumu suan çözdü ve çok yakından ilgilendi ayrıca servise baya bozuk attı birmotta böle yapıyorsa diğer yetkili servislerde neler yapar neyse durum bu gelişmeleri tekrar yazacağım bu benim basıma gelenler inşallah başka evo alan arkadaslarımın basına gelmez saygılar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri