Gayet güzel olmuş ömerim...
Maaşallah...
Gayet güzel olmuş ömerim...
Jantları ve lastikleri aldık abilerim kardeşlerimHerkese çok teşekkür ederim
jantlar wolfrace marka,GNC janttan aldım,205/45/17 GT radial marka lastik + çelik siboplar
Konu omer06 tarafından (09/01/2012 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir.
yaktın geçtin iki dakikada ömer ortalığı![]()
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
arabanın maşallahı var ama aynısını jant için söyleyemeyecem
noone knows that except both of us
hayırlı olsun
Hayırlı olsun güle güle kullan ömer![]()
Beyaz araca siyah jant guzel oluyor
Sent my GT-I9100 using
Oz Büyücüsü
Biraz cansız gibi görünüyor..Çekimlerdende olabilir...Kötü değil..Hayırlısı olsun..güle güle kullan..
Ne güzel jant seçmişim bea![]()
TSİ Jetta.
Ömer resimleri artık koy![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
abilerim kardeşlerim arkadaslarım
yeni aldığım jantların kenarındaki mat turuncu rengini ne yapmalıyım ?
1) abartlarıda turuncu yapıp,aynayıda turuncu kaplamak,arka kampanaları ve balataları turuncu yapmak beyaz turuncu kombinasyonu yapmak
2) sadece jant kenarındaki mat turuncu rengi folyoyla kırmızı kaplamak, arka kampana ve jantları kırmızıya boyamak ve aynayı kırmızı kaplamak
3) hiç bişi yapma bir süre böle kullan jantları beyaza boyarsın olduğu gibi binersin
4) ayrıca fikri olanlarda beyan edebilirler![]()
Ömer bence turuncu ve kırmızıda olur ama turuncu abarth stickeri ve kampanalar turuncuya boyanınca boğabilir, benim fikrim abarth ı söküp ayna kapaklarını turuncu yapıp kullanabilrsin ya da kırmızı şerit çekip jantlara, abarth sticker ile birlikte aynalarıda kaplayabilirsin![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Gerçekten çok beğendim bence beyaz kullanıcısı olarak bence araçta ya böyle mat siyah olacak ya da bbs rc performance olacak![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
var mı fikri olan ??
Cok şık olmus bence omer=D valla canli gormek istiyorum arabanin ustunde ama kisin gecmesi lazim sanirim=D
canım sıkılırsa yazın degişirik jantları![]()
obsessed the red
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri