Arkadaşlar bugün bir kaç dükkana 15" jant baktım.Jantçılarda en çok mir marka jant var heralde.Gözüme şu alttaki model takıldı sizinde yorumlarınızı almak istedim.Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkürler.
Uploaded ImageShack.us
Arkadaşlar bugün bir kaç dükkana 15" jant baktım.Jantçılarda en çok mir marka jant var heralde.Gözüme şu alttaki model takıldı sizinde yorumlarınızı almak istedim.Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkürler.
Uploaded ImageShack.us
hocam mir in kenarları kırmızı mükemmel bir jantı var komple siyah kenarları kırmızı 600 liraydı sanırım en son..
Siyah jantlar kırmızı rengte hoş durmuyor bence o yüzden gümüş rengi veya beyaz düşünüyorum.
ben beğendim
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Bende bu jantı buldum bu gün 16 inc titanyum alışımlı 5 kg aynı marka olması lazım
Konu eryercell tarafından (19/03/2011 Saat 20:19 ) değiştirilmiştir.
hocam ne olursa olsun mir den bir kere kesinlikle vazgeçin jant işi önemli iş ben aldım araca 58.000 km de taktırdım 65.000 km de ön takım fena halde bozuldu aracı da sattım zaten başka masraf da açmıştı neyse mevzuyu uzatmayayım ucuz alıp yarın öbür gün araca başka türlü masraf etmektense iyi marka bir jant alın bence ben 16" mir jantları ve general marka lastikleri 600 artı 600 1200 tl vererek aldım ama sonradan çok pişman oldum
tamamını okumadan yorumu yazdım sonradan farkettim jantları taktırdığınız bence imkanınız varsa değiştirin jantları gerçi 15" ben 16" taktırmıştım ama umarım başınız ağrımaz
Konu rec_off tarafından (27/03/2011 Saat 04:10 ) değiştirilmiştir.
fiyat 700 tl / 8 taksit
ilk resimdeki güzel ama araç üstünde nasıl acaba...
bence en üsttekinde ziyade arkdasın kücük koydugu resim daha dehşet araç üstünde süper durur...
kırmızaya siyah jant biraz boğabilir ama fena durmaz ben olsam beyaz jant takarım
Fotoshopladım jantı belki fikir olur diye
Uploaded ImageShack.us
gitmemiş.5 kollular gidiyor.bu türleri kendini göstermiyor.
lensoya benziyor o yüzden güzel diyorum![]()
TSİ Jetta.
beğenmedimbirde 5 kollu yada 6 kollu bir beyaz jantı shoplar mısın?
Birde bu jantlar var arkadaşlar ilgimi çeken ....
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
şu son mesajınızdaki ilk jant bence...
bakın 15 jant bakıyorsanız şu önemli: jantın kolları ince ve uzun olmalı yoksa 15 jant gerçekten hiç yakışmayabiliyor....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri