kaputu aç akünün olduğu tarafta kabloların içinden geçtiği yuvarlak lastik var oradan kılavuz yardımıyla içeri girip sigorta panelinin arkasında duvardan çıkabilirsin.
arkadaşlar aracıma anfi bağlıyorum şu anda.ancak anfinin power kablosunun geçeceği yeri bulamadım.yardımcı olabilirmisiniz?
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
kaputu aç akünün olduğu tarafta kabloların içinden geçtiği yuvarlak lastik var oradan kılavuz yardımıyla içeri girip sigorta panelinin arkasında duvardan çıkabilirsin.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
Benim tesisatı yapan adamları izlemiştim. Aküye bir sigorta bağlıyorlar sigortodan gelen kabloyu demir çubukla direksiyonun ordan biyerden içeri alıyorlar daha sonra sol kapı altı döşemelerini söküp kapı döşemelerinin içinden arka koltuğun altından bagaja geliyor. Teyp den gelen kablolar da aracın sağ kapı altı döşemelerinin altından gelmişti
dediğiniz şekilde halettim arkadaşlar.montajı arkadaşla beraber yapayım dedim,hallettim ama canım çıktı![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
can hayırlısı olsun resimleri ve izlenimleri bekliyoruz
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
arkadaşlar bende tesisat çekmek istiyorum ama bulamıyorum o kablonun nerden geçeceğini resimleri yüklermisiniz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri