İyi haftasonları arkdaslar.Dun itibariyle aracıma aux kablosu almıs bulunmaktayım.Fakat kendım takamayacagımdan dolayı siizn bildiğiniz oto tesisatcısı ve punto forumda takılan birileri varsa yardımcı olabılıcek gebze ciavrlarında burdan söyliyebılır mısnız? yada servise gıtsem direk orda taktrsam para fln alırlar mı?
kardes cok basıt bunun ıcın bı yere gıtmene gerek yok 4 tane yer car delı oldan bırer sıs sok ben kaynak elektrodu soktumve teybı cıkardım zaten bakarsın yerı orda gorursun takarsın kabloyuda vıtesın onun den gecırır tybıde otutturursun bu kadar ya sonradan gordum serkan ben golcuk tarafında otururyorum yenı koy kalıcı konutlarınının orada ıstersen gel ben takayım nasıl ıstersen navıgasyon aldım ve onuda aux kablosuna bagladım ıstersen onuda bı gorursun cok hosuna gıdecegınden emınım hem de tanısmıs oluruz
Konu hilmiusta tarafından (06/03/2011 Saat 16:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: duzenleme
Hikmi Usta'nın da söylediği gibi sadece soketi teybin arkasına takman yeterli olacaktır. Bende aynı kablodan aldım ve kullanıyorum. Gebze'de oturuyorum eğer takamazsan yardımcı olabilirim. Kolay gelsin.
Sahibinden com danmı aldınız bu kabloyu?
Birde link verebilirseniz çok iyi olurdu,bu arada hayırlı olsun...![]()
Yorumlarınız için tesekkuler. Dediğiniz gibi şiş bulabılrısem artık yaparım olmadı talip seni bulucam beraber halledıcezBu arada gölcükte uzak kaçar hilmi abi.Ama teklifin için tesekkur ederım. Bu da sahibinden comdan aldıgım aux kablosunun linki
Marka Uyumlu Aksesuar CD'lik 39,90 TL
Evde vardır belki veya apartmandaki teyzelerden 3 numara ( nu.sından emin diilim) 4 mil buluyosun. Çok rahat çıkartırsın teybi.
"Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."
(John Christian)
Mehmet bi gelsinde aux kablom ozmn apartmanı kolacan edıcem![]()
Bu kabloyu kullanan ve ses kalıtesı hakkında bılgı verecek olan var mı?
evo teyp nasıl sökücez bilen war mı ?![]()
alı kardeısn dedıgı gıbı parcalar ne kadar kalıtelı olursa ses te o kadar guzel navıgasyonla kulanım gercekten cok basıt ve cok hos oluyor telle parca degısmeye usenıyourm![]()
Ürünü sahibinden yerine www.kemaloto.com adresinden aldığınızda fiyat daha uyguna gelir malesef sahibindenin kestiği kesintiyide ürüne eklmemeiz gerekiyor ama kemal otodan aldığınızda daha hesplıya gelmiş oluyor ..
https://forum.grandepuntotr.com/kamp...ara-uygun.html
buradan takmasını fotolu olarak görebilirsin ..
Kemal oto'da aux kablosu hem ekonomik hemde kaliteli...
3 numara doğru, ama alüminyum şiş olmuyorDenedim 4 tane alüminyum şiş telef oldu, hırs yaptım az kalsın kırılan parçası içeride kalıyordu.
Sonra bir yerlerden 4 tane şiş gibi çok ince yıldız tornavida buldum öyle söktüm.
3 numara çelik şiş olur, ama tuhafiyecilerde kolay kolay bulunmuyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri