O sabit tutma asılı kalma olayını arada yapıyorum ben inş. bir sıkıntı çıkarmaz.. bundan sonra artık frende bekleyelim ne yapıcaz artık![]()
Ben epey araştırarak almıştım Dualogic şanzımanlı aracı, en az sorun çıkaran yarı-otomatik şanzımanlardan birisi olduğunu anlamıştım araştırınca, o yüzden de Evo'yu tercih ettim.
Dediğiniz gibi, aracı sabit konumda tutmak istenirse bunun gaza basılarak yapılmaması gerektiği yazıyor kılavuzda, bunun için fren kullanılmalı mutlaka.
O sabit tutma asılı kalma olayını arada yapıyorum ben inş. bir sıkıntı çıkarmaz.. bundan sonra artık frende bekleyelim ne yapıcaz artık![]()
Dualogicten çok memnunum. Daha önce corsa ve fiestada buna benzer şanzımanlı araç kullandım ama en iyisi dualogic. Tavsiye ederim
+ 1
bende hiç yapmiyorum fakat benim anladigim kadarıyla o olay genel olarak trafikte değilde örnegin birini beklerken arabayi stop etmemişseniz 1.viteste beklemek yerine boşa takip beklemekten bahsediliyor bide arabanin motorunu durdurdugunuzda sanirim 1.viteste bırakmamiz gerekiyor diye biliyorum ama ynalıssam duzeltin![]()
Aracınızla bir yere geldiniz s&s açık ve araç stop etti, herhangi bir şeye vites fren veya klima tuşuna basmadığınız müddetçe 3 dk sonra yeniden çalışıyor, yine hiçbir şeye dokunmadığınızda yaklaşık yine 3 dk sonra yeniden stop ediyor bunu biliyor muydunuz ?
Yanlış tabi sen nerden bilcen, anca gözlükleri takıp güneşli havalarda skydome u açıp gezmesini biliyon, hehe, birde kız kulesine doğru karizmatik foto çekmesini biliyon, hehe, doğrusun kardeşim durunca stop etmeden 1 e veya geriye almak gerek, ben kırmızı ışıkta veya durup başka yerde beklerken alıştırdım kendimi boşa çekiyorum, hatta s&s arabayı stop ettirince ayağım frendeyken boşa atıyorum sonra ışık yanınca vitesi 1 e alıyorum ve otomatik çalışmış oluyor araç harika bi şey ...canımsın seviyoruz seni ....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri