ben shell v pover, opet, bp, po, shell gtl kullandım performans ve sessiz çalışma açısından gtl, po ve bp nin farkını göremedim, vpover ve opet aynı.
ben shell v pover, opet, bp, po, shell gtl kullandım performans ve sessiz çalışma açısından gtl, po ve bp nin farkını göremedim, vpover ve opet aynı.
ben 2 sene hiç değiştirmeden gtl kullandım sesi azalttığı doğru motoru temiz tuttuğuda doğru ama performansda çok değişiliklik hissetmedim ve bırakma sebebim çok ince yakıt olduğu için grande puntolar için böyle yakıtları önermiyorlar banada bir iki kişi enjektörlerin bir yerini yaktım demişti ama neresini bilmiyorumseninde başına gelir dediler ve bıraktım kullanmayı zaten pahalı
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
shell ve opet..
po vmax eurodiesel bence süper, 2 yıl garanti veriyor diye opet kullandım fakat şimdi keşke kullanmasaymışım diyorum. deponuzdaki yakıtı komple tükettikten sonra vmax'i bir deneyin derim.
opett
bende garanti sorun olmasın diye opet kullanıyorum ama opet kötü diyenler nedenini yazarsa çok sevinirim
İnce yakıtın enjektörlere ne gibi zararı olabilirki,tam aksine daha rahat çalışmasını sağlaması gerekir .ben shell vpower kullanıyorum şimdilik çok memnunum.Bu konuda açıklama yapabilecek bi arkadaşlar varsa lütfen aydınlatsınlar bizi.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri