mitix Nickli Üyeden Alıntı
benide yazın arkadaşlar bende de aynı sorun var .bence bu sorun tün evolarda var gibi. çünkü buradaki yazılanları okuyana kadar 10 aydır bu durumu hiç dikkat etmedim . dün bide hava soğuk ve yağmurluydu ve bende de buğulanma olduğunu gördüm. ön ve arka tüm stop ve farlarda aynı sorun var fakat önlerin buğulanması gördüğüm kadarı ile çözüldü. arkalarda ise dünden beri hala var.
şu ana kadar baya bir sorun çözdüm .
1 kalorifer boru gıcırtısı (çözüldü)
2 turlarda direksiyondan gelen küt sesi. viraj demirleri değişti (çözüldü)
3 üst tavan döşemeden zırıltı geliyordu (çözüldü)
4 arka bagaj kapağının içine su giriyor du (çözülemedi çözüm arıyorum fırat oto topkapıya gittim parça değişecek su alma ihtimali olan noktaların contaları değişecek parça bekliyorum)
5 arka kapılar yazın bir kere gacırdama yapmıştı. ( daha sonra yapmadığı için bu durumu sorun olarak algılamıyorum fakat forum da kapı gergileri değişen evo sahipleri var benimde tam arızalanmasını bekliyorum)
6 arka kapılar zor açılıyor (bu durumuda çok bırgalamıyorum :) beklemedeyim )
7 klima uzun bir aradan sonra ilk start anında gıcırt diye rahatsız ve ürkütücü bir bir ses ile açılması bu durum için birmot beylikdüzü servisine gitti klima gazı falan kontrol edildi fakat bir sorun algılanmada kış olduğu için şu anda bu durum içinde beklemedeyim
8 depo full olduğu zaman çalkalanma sesi gelmesi sanırım bu durumun çözümü yok depoda dalga kıran olması lazım yada bizimkilerde bir dalga kıran varsada yeterli değil.
9 ve şimdide buğu sorunu çıktı başımıza hadi hayırlısı bakalım daha neler olacak...
zira araba daha henüz 10 aylık 7, 8 kere servise gitmişimdir artık yakınlarıma servise gidiyorum diyemiyorum utanıyorum .