Geçmiş olsun öncelikle şimdi burda ki hataniz bana göre aracinizi işten gerçekten anlayan birine götürmeniz gerekiyordu belkide ustaniz cok iyi yapamadi onu bilemem.

Benim bütün araçlarim fiat oldu dolayisiyla hep servise götürdüm 98 yılından beri 2 sene önce aracima blow takmak için özel servisimiz vardi oraya cektim sigorta kutusunun alt taraa aracin eksi kablolarinin birleştiği bi yer var oradan kısa devre yapmiş kablolar tutuştu sigorta kutusundan içerdeki sigorta kutusuna.

iyi bir elektrikci vardi onu getirdik hemen tesisati tamemen sökecem araba bi hafta yatacak ben hallederim yada gidip 2.el bi tesisat al onu takalim maliyeti 500 lirayi bulur dedi.
babamin isteği üzerine servise götürdük arabadaki sorunu dinledik hemen ruhsatla komple tesisat isteyeceklerdi 1.700 lira sadece tesisat fiyati kalsin dedim ben kabul etmiyorum tanidikti servis sonra ustayla konuştum ben bakacam dedi 2 tane kablo yanmiş zarar verenleride yenilemiş 2 kablo cekti içeriye kadar 2 tanede kabloyu da tamirledi.

maliyeti 500 lira