Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 21 ile 28 arası

Konu: Koltuk altlarındaki borular

Erhan YALÇIN
    Farklı sadece_erhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34BLP269
    Edilen teşekkür: 297

geçen günde konuşuldu forumda, maalesef bi çoğumuzunki üflemiyor, üfleyenlerde az üflüyor. benimkilerden çok az geliyo sadece hava akımı hissedebiliyosunuz. yere yakın olduğu için pislik falan kaçıyoda tıkıyo mu acaba.
    çevreye verdiğimiz rahatsızlıkdan dolayı özür dileriz
    Konu sadece_erhan tarafından (02/12/2011 Saat 13:35 ) değiştirilmiştir.

UMIT GOVENC
    umit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 128

benimki de full açıyorum,ayaklara veriyorum,iç hava akımını seçsem de sadece höhlüyor, püfür püfür değil
    "İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp
    dogus618 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34js2557
    Edilen teşekkür: 355

ya bu borular nerde arkadaşlar dün dükkanın önünde eğildim 2 saat koltuk altlaına baktım görmedim veya gördüm anlamadım sokak ortasında o şekilde eğilmiş baktığım için fazla da durqamadım o poziisyonda)) o yüzden bulamadım active evodada varmı bu olay

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

irfan cuşinsa
    blackhawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 248

Alıntı dogus618 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bu borular nerde arkadaşlar dün dükkanın önünde eğildim 2 saat koltuk altlaına baktım görmedim veya gördüm anlamadım sokak ortasında o şekilde eğilmiş baktığım için fazla da durqamadım o poziisyonda)) o yüzden bulamadım active evodada varmı bu olay
    Sürücü koltuğunu en öne çek sonra arka yolcunun ayaklarının oradan koltuk altına bak 2 cm yük. 6-7 cm genişliğinde kanal olmalı koltuğun altı zemin boşsa hiç uğraşma...
    o pozisyonda daha fazla kalma
    2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
    2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
    2009 Gümüş Multijet active
    2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
    2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
    2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic

6. Bu mesajı için 2 kişi blackhawk'ye teşekkür etti:

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

Alıntı nevarulan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen günde konuşuldu forumda, maalesef bi çoğumuzunki üflemiyor, üfleyenlerde az üflüyor. benimkilerden çok az geliyo sadece hava akımı hissedebiliyosunuz. yere yakın olduğu için pislik falan kaçıyoda tıkıyo mu acaba. polen filtresinin kapağı demiş arkadaş, %1.000.000 da ihtimal vermiş, söylediği gibi bişey yok, bizzat kendim değiştirdim polen filtresini kapağıda adam gibi kapadım. o kadar emin konuşmayalım, herkesin mi kapağı kırık
    erhancım herkezin kapağı nerdeyse kırık evet..nedenide servisler kırmadan çıkartmak gercekten zor..zaten okadar dandık yapmışlarki plastık malzemeyi serviste ugrasmak yerine bir tarafının tırnagnı dırek kırarak cıkartıyor..ben ilk defa kendim değiştirdiğimde polen fıltresinin kapagının sadece bir tarafı tutuyordu..fan çalısır durumdayken havanın nerdeyse tümü açık olan filtre kapagından çıkıyordu vida ile bir şekılde tamir ettikten sonra koltuk altı havalandırmasının ve tüm havalandırmanın gücü arttı ve daha sağlıklı oldu. % 1.000.000 yazmamın nedeni budur bana görede nedeni buydu..söylediği gibi bir şey yok demende insanı yalancı konumuna dusurmektir...lütfen yazarken birazdaha dikkat li olalım.bu arada yazının sonundaki sorunun cevapı yazımın başındada belırttığım gibi %80 tum aracların polen filtre kapağı kırıktır..nedeni servisler.kırılmayanlar ise tamamen servis elemanının insiyatıfıne kalmış..bende bu kadar emin konuşmaktayım..

onrky
    1.4 starjet 95hp

Erhan YALÇIN
    Farklı sadece_erhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34BLP269
    Edilen teşekkür: 297

Alıntı kara kız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erhancım herkezin kapağı nerdeyse kırık evet..nedenide servisler kırmadan çıkartmak gercekten zor..zaten okadar dandık yapmışlarki plastık malzemeyi serviste ugrasmak yerine bir tarafının tırnagnı dırek kırarak cıkartıyor..ben ilk defa kendim değiştirdiğimde polen fıltresinin kapagının sadece bir tarafı tutuyordu..fan çalısır durumdayken havanın nerdeyse tümü açık olan filtre kapagından çıkıyordu vida ile bir şekılde tamir ettikten sonra koltuk altı havalandırmasının ve tüm havalandırmanın gücü arttı ve daha sağlıklı oldu. % 1.000.000 yazmamın nedeni budur bana görede nedeni buydu..söylediği gibi bir şey yok demende insanı yalancı konumuna dusurmektir...lütfen yazarken birazdaha dikkat li olalım.bu arada yazının sonundaki sorunun cevapı yazımın başındada belırttığım gibi %80 tum aracların polen filtre kapağı kırıktır..nedeni servisler.kırılmayanlar ise tamamen servis elemanının insiyatıfıne kalmış..bende bu kadar emin konuşmaktayım..

ah be kardeşim senmiydin valla farketmemişin, farketsem bi bildiğin vardır diye düşünürdüm valla. akşam benmkinide konrol edeyim madem, bi kere kapatamamışım, eşim soğuk geliyo ayak yanından deyince farketmiş, güzelce kapatmıştım.. tırnağı dediğin gibi kırıksa çıkmış olabilir tekrardan. öyleyse bi çaresine bakarız. kızma hemen
    Konu sadece_erhan tarafından (02/12/2011 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

Alıntı nevarulan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah be kardeşim senmiydin valla farketmemişin, farketsem bi bildiğin vardır diye düşünürdüm valla. akşam benmkinide konrol edeyim madem, bi kere kapatamamışım, eşim soğuk geliyo ayak yanından deyince farketmiş, güzelce kapatmıştım.. tırnağı dediğin gibi kırıksa çıkmış olabilir tekrardan. öyleyse bi çaresine bakarız. kızma hemen
    yok erhancım ne kızması olurmu öyle sey..

onrky
    1.4 starjet 95hp

GÖKHAN ÇELİK
    BLUEMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 10

arkadaşlar iki gün önce koltuğu öne doğru çektim iç havalandırmayı açtım ve o şekil denedim en alt seviyeye aldım ve son seviyeye çıkardım ve gerçektende çalıştığını gördüm sonra iç havalandırmayı devre dışı bıraktım vede artık koltuk altındaki sistemin çalıştığına inandım sizlerde benim gibi öncesinde çalışmadığını düşünmeyin güzelce deneyin bakın muhtemelen sizlerinki de çalışıyordur saygılar .

Sayfa 2/2 İlkİlk 12