ben boru filan görmedim hiç.. evo dynamic benimki..
arkadaşlar şu kış aylarında bu koltuklarımızın altlarındaki klima yada ısıtıcı boruları çalışıyormu şahsen ben baktım kaleriför açık olduğu halde benim aracımda çalışmıyor ama yaz ayında soğutucu klima açıkken bakmadım sizlerde bu ısıtıcılar faal mi gerek g.punto gerekse evo lar için soruyorum.
ben boru filan görmedim hiç.. evo dynamic benimki..
kaloriferi sadece ayaklara verip birde öyle deneyin, ayaklara verdiğim zaman gayet güzel hava veriyorlar....
evet koltuk altındaki borulardan çoğu forum üyesi randıman alamıyor maalesef bende dahil![]()
Benim araçta dynamic bende de maalesef yok..
Sorun yok benimkilerde çalışıyor...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
benimde üflemiyor servise sordum baktı üflüyor dedi ben neden hissetmiyorum dedim az üfler zzaten bunlar özelliğidir dedi bende içimden bende yedim dedim ama benim için çok sorun değil önlerden açınca ısınnıyor nasıl olsa
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
benim gp active olmasına rağmen püfür püfür![]()
arkadaşlar polen filtre kapağı kırık olanların arka yolcu ayak havanlandırmalarına yeteri kadar basınç oluşmadığı için hava gitmememktedir.hava gelmeyen arkadaşlar polen fitresi kapagını tam kapadıklarında havalandırmanın yeteri kadar geldiğni fark edicektir.kontrol edin %1.000.000 kapağınız kırıktır.bu kırıklığın nedenı ıse servıste periyodık bakımlarda polen filtresinin değişmesidir.ne yazıkkı yeterli işçiliği göztermeyip,yrasmak yerine tırnağını kırarak çıkartmayı tercıh ediyorlar..
onrky
1.4 starjet 95hp
Tahsin abi senin araçda var.Arka kapıyı aç,paspası kaldır,ön iki koltugun hemen altında görürsün.Benim doblodada var,yanlız koltuk altındaki havalandırma ile arkada oturanlar için yapılmış havalandırma klimada aynı konumda çalışmıyor.Ayak ve orta konum olarak ayırmışlar.
Ercüment arabanın kaloriferiyle uğraşıcam diye bugün kombi arıza yaptıne şanssız adamım ben yahu.. bu kış mevsimi çok masraflı canım
![]()
Kart yandıysa gemiş olsun.
Ön koltukların altında havalandırma olduğunu ilk defa duydumArabaya ilk bindiğimde bakıcam
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri