ASR ile ne zaman karlı/buzlu yokuş çıkmaya kalksam yolda kaldım. Lastiklerim 6 aylık lastik, araç patinaj çekmeye başladığı an hareket edemiyorum. Ama yanımdan pati çeke çeke yokuşu çıkan araçları görebiliyorum. Youtube da ki videoda düz yolda ASR işe yarıyor. Ancak yokuş yukarı test yapmamışlar.

İnternette ki bazı sitelerden de araştırma yaptım. Aşağıda ki yorumlar alıntıdır.

"çekiş kontrol sistemi... kapatılmaması faydalıdır... ancak aracınız iki çeker ise kimi karlı-buzlu dağ yollarında devre dışı bırakmanız gerekebilir... çünkü çekiş tekerlerinin ikisi de patinaja düştüğünde, abs ile ortak çalışarak güç aktarımını ve aracınızı dengelemeye çalışacak sistem hareketsiz kalmanıza yol açabilir... böyle bir durumla karşılaşma ihtimaliniz olmadığı sürece kapatmayın..."

Ayrıca

"ASR'yi buzlu,çamurlu yollarda ve çamura vs. saplanma durumunda kapatmak daha iyidir.Aksi taktirde araba patinaj yaptıkça ASR devreye girerek fren yaptırmak yoluyla patinajı engellemek isteyecektir.Siz hareket kazanmak amacıyla yüklendikçe ASR bunu engelleyecek ve sonuçta fren balatalarınız büyük zarar görecektir." şeklinde bilgiler var.

Ayrıca Volkwagen Türkiye'nin sitesinde de ASR için şöyle bir açıklama var.
"Çekiş Kontrol Sistemi (ASR)

ABS kilitlenmeyi önleyici fren sistemi bulunan araçlar, ilave olarak bir çekiş kontrol sistemi (ASR) ile donatılabilir.

ASR sistemi, uygun olmayan yol koşullarında bile çekişi, hızlanmayı ve dik rampaları tırmanmayı kolaylaştırır ya da mümkün kılar.

ASR sistemi normal koşullarda sürekli açık tutulmalıdır. Sadece tekerleğin patinaj yapmasının istendiği özel durumlarda ASR sistemi devre dışı bırakılabilir."

Normal koşullarda hiç bir arabanın patinaj yapması istenmez. Belki buzlu yollarda yokuş yukarı çıkmaya çalışmak patinaj için gerekli neden olabilir.

"TCS (Patinaj Önleme Sistemi)
Aracın tahrik tekerleklerinden herhangi biri patinaja düştüğünde sensörlerden gelen bilgiler ABS kontrol ünitesi tarafından motor kontrol ünitesine iletilir. Motor kontrol ünitesi gelen bilgi doğrultusunda motor torkunu azaltır. Bütün hızlarda devreye girebilir. ABS sisteminde bir arıza olduğunda TCS devre dışı kalır. Normalde motor çalıştığı zaman TCS'de gerektiğinde devreye girecek şekilde hazırdır. Ancak istenildiğinde araç içinde değişik kısımlara yerleştirilmiş TCS düğmesi ile devreye girmesini önlemek için kapatılabilir. Sistem kapalı olduğu zaman TCS düğmesinin üzerindeki uyarı lambası yanar. Sadece özel durumlarda lastiklerin kayması gerektiğinde kapatılmalıdır.
Kapalı olduğu durumlar:

Geçici yedek lastik takılı ise

Zincir takılı olduğunda

Kar tabakasının kalın olduğu veya yumuşak zeminlerde araç sürerken

Araç saplanmışsa kurtarmak için ileri geri hareket ettirmek için"

Sanırım bizim araçlarda buzlu yokuş çıkarken kapatmak daha iyi. Zira benim ve aynı durumda kalmış arkadaşların tecrübeleri ASR ile buzlu yokuş çıkmanın imkansız olduğunu gösteriyor.