Arkadaşlar bugün az önce bakkala ekmek almaya gideyim dedim arabayla, gözüme motor suyu sıcaklığı göstergesi çarptı. Gösterge aynı alttaki resimdeki gibi en altta duruyor.Normalde ortada olması gerekmiyormu bunun nedeni nedir ?
![]()
Arkadaşlar bugün az önce bakkala ekmek almaya gideyim dedim arabayla, gözüme motor suyu sıcaklığı göstergesi çarptı. Gösterge aynı alttaki resimdeki gibi en altta duruyor.Normalde ortada olması gerekmiyormu bunun nedeni nedir ?
![]()
motorun soğuk olması...3-4 km yoldan sonra ortaya gelir o...
Keyif BMW'Dir...
Hmss rahatladım saol ben 20 metre gitmiştim bakkala arabayla![]()
Tuncay abıyı hıc gormedım tanımadım ama forumda yasının benden buyuk oldugunu gormek dahı bana yazacaklarımı dusunup yazdıklarımı tartmam gerektıgını gosterıyor.
Kendısı ıle alakalı uslubun hıc hos degıl.
Sahsen sunuda soyleyebılırım konunun baslıgını gordum kımın actıgına bakmadım sadece bır arkadasın yorumunu gordum ve guldum ahanda yıne kesın Kamuran acmıstır dıye dusundum yanılmadıgımı gordum.
Kamuran forumda bu hızla gıdrsen fazla kalıcı olacagını sanmıyorum
Sordugun sorular bılmıyen bırınden daha cok dalga gecen bırısnın soruları gıbı gozukuyor yakında yazdıgın sorulara cevap verecek bır uye bulamıyabılırsın
Kamuran 1999 da ehlıyet aldım 2005 te abımın arabasını cala cala trafıkte gezındım 2009 dada ılk arabam oldu 29 yasında ılk arabası olup 10 yıl once ehlıyet sınavına gırmıs ve sınavdakı ıc bır seyı hatırlamayan bırısı olarak arac kullanan bırısıyım halende cok fazla sey hatırlamıyorum motor ustasıda degılıgım anlamamda motordon ama sunu dusunecek kadar mantıgımı kullanan bırısıyım, arabanın kalorıferı hemen neden ısıtmaz cunkı motordan gelen sıcak havayı ıcerı vererek ısıtır gercı arabanın bır kaloferı vardır ısıtma amaclı ama gere cok ıyı olsaydı herhalde anında elektrık sobası gıbı sıcaklık verırdı dıye dusunuyorum demekkı motor sıcak olmalımıymıskı kalorıfer ıyı ısıtsın .
Yıne sadece hıc bırsey bılmeden sadece dusunursek o hararetın motorun bayagı ısınması sonucunda ılerlıyecegını mantıken dusunebılırız.Araclarda antıfırız denen sıvı var yolda hararet yapmıs bır aracın motorundan buhar cıkıyorsa o antıfırız 100 C de veya daha fazla ısınmıstır kı normal su 100C buharlasır bıldıgın uzere antırızlı suyun buharlasması ıcın 100 c den fazla olamlı sıcaklı k
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
[QUOTE=kmrn35;598670]Arkadaşlar bugün az önce bakkala ekmek almaya gideyim dedim arabayla, gözüme motor suyu sıcaklığı göstergesi çarptı. Gösterge aynı alttaki resimdeki gibi en altta duruyor.Normalde ortada olması gerekmiyormu bunun nedeni nedir ?
üç dört kmye normal değer gelmezse problem vardır.. dediğine göre problem yok..
motor soğuk ondandır![]()
Dün gece kullandım en son bugünde 20 metre yol gittim sadece dediğiniz gibi normal bişey o zaman![]()
Bu havalarda birkaç km de ısınır anca.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Yok niye kırasın bende kalp yok asıl ben biraz kırdım galiba![]()
Olayı tatlıya bağladığınız için sizleri kutluyorum keşke tüm forumcular sizin olgunluğunuzda olsa
sen ciddi 22 yaşında mısın?
Evet senden büyüğüm abi demek içinmi soruyosun ?![]()
sanal tatmin yapıyosun gibi geldi banada.
"abi",al buyur mutlu ettiysem seni mesele yok
Eyv kardeşimİzmirde bir yardıma ihtiyacın olursa bi sorunun gel buyur yanıma yardım ederiz abin olarak
![]()
nerden kardeşin oluyorum senin ben?
abi dedin ya ondan dedimneyse uzatma tamam
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri