Satış işlemine kuzenimle gittik. Yılların sigortacısı tanıdığı çok. Noterdeyken bir tanıdık muhasebeciyle görüştü. VERGİ KAÇIRMAK için bunu sık sık yapıyormuş bayi ve galericiler. Size bir zararı olmaz firmanın terbiyesizliği dedi. Biz de tamam dedik satışı gerçekleştirdik. Dediğim gibi zaten bu durumdan bir gıcık kaptım, yanlış bilgilendirme ve kilometre ayarı varsa çekecekleri var benden tüketici hakları konusunda tecrübem bol,üşenmem uğraşırım, daha önce böyle durumlarda ücret iadesi vb aldım. Altını 2 kere traktöre göre yapılmış kasisten geçerken (durup olabilecek en yavaş şekilde geçtim) vurdum hafifçe. Yamulma olabilir dediğiniz gibi. 50 Km/s'e kadar hissedilmiyor 50 den 90Km/s'e kadar gaz verdiğim oranda artıyor. 90 dan sonra kesiliyor. Havalar biraz düzelsin Erzurum yolları taştan götürüp gösteririm. Bir de Carbon Clean yaptırırım. Her ihtimali göz önünde bulundurmam lazım.

Eskişehir Birmottan, daha önce yapılan bakımlar vb için bilgi istedim. Kartaş farklı sistem kullandığından birmot sisteminde görünmeyeceğini söylediler. Tüm birmotlar arasında bilgiler paylaşılırmış. Beyni de kontrol ettireyim bakalım başka bir şey çıkacak mı.

Erzurumda Çimenler ve Oto Şen varmış. Tecrübesi olan hangisini tavsiye eder?