Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 21 ile 22 arası

Konu: Git gide soğutuyor beni kendinden

  1. #21
    Emrah Y
    Chameleon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02/10/2011
    Yaş
    40
    Mesajlar
    45
    Nereden
    Ağrı
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06
    Edilen teşekkür: 8

    Standart

    Hafta içi çıkacak ne var ne yok servise götüreyim bakalım. Ağrı'nın dandik parke taşlı offroad yolları yüzünden mi anlayamadım bu kadar problem. Ahı kalmamıştır kişiden almadım. Belki arkamdan küfür etmiş olabilir. Bu satış sırasında problem yaşandıktan sonra ben de şunu sordum kendilerine. Parayı vermeden satışı gerçekleştirdik. Ben şu anda polise gitsem arabamı vermiyorlar diye napabilirsiniz dedim Sonuçta araç o dakikadan sonra benim üstümeydi ve 100 TL kapora dışında para vermemiştim. Hafif bir yusuflama eşliğinde daha önce bu şekilde bir olayın olduğunu filan anlattı. Karşılıklı güvene dayalı biraz da dedi. Bu yüzden arkamdan biraz saydırmış olabilir.

    Dürüst insanlarız ama kazık yemeye gelemem. Fikirleriniz için teşekkürler. Servise bunları bilerek gitmek gerçekten işe yarıyor. Sizin anlattıklarınızla paralel arıza bildirilirse yapılan iş içime siniyor. Sinyal tertibatında bu şekilde oldu. Umarım bu problemi de bu şekilde çözerim. Ama yeni bir şemsiye açılmasın. Başka bir FIAT ile değişim düşünmüyorum. Babalar haklı çıkmasa iyiydi. Almandan şaşma oğlum dedi dinlemedik

  2. #22
    Emrah Y
    Chameleon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02/10/2011
    Yaş
    40
    Mesajlar
    45
    Nereden
    Ağrı
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06
    Edilen teşekkür: 8

    Standart

    Erzurum Çimenler FIAT servisine götürdüm aracı. Sağ aks lalesinden kaynaklanıyormuş. Forumda okuduğum kadarıyla 1000 TL üzeri parça fiyatı bekliyordum. Beraber teste çıktığımız usta da fiyatı pahalıdır diye söyledi korkum arttı. 375 TL parça fiyatı çıkınca hemen sipariş edelim dedim Servis fiyatları uygun geldi. Kışlık bakım, antifiriz + komple carbon clean yaptırdım. Şansıma CC kampanyalıymış. 71 Lira ödedim toplamda. Ucuza çıkınca gaza gelip kauçuk paspas aldım 45 TL. 150 TL kapora bıraktım aks için (malesef ellerinde yokmuş) Sevindim bu duruma gerçekten. Umarım bu son arızası olur.

    Önceki bakımlarını ve kilometresini kontrol ettim serviste ayrıca. Her bakımı vaktinden önce yapılmış gayet bakımlı aracınız dedi. Daha önceden bakım harici bir amortisör değişmiş sadece. Bundan önceki tüm bakımları serviste yapılmış. Bu yüzden içim rahatladı.
    Konu Chameleon tarafından (23/11/2011 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Benzer Konular

  1. Beni hatırlayan var mı ? :)
    engin6264 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 12/08/2012, 12:33
  2. araba ilk çalışmada kendinden geçiyor:S
    phantomlord tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 25
    Son Mesaj: 05/07/2011, 19:19
  3. Bu fıkra koparttı beni...
    appia tarafından Geyik forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 18/03/2011, 08:50
  4. 80.000 Bakımı yaktı beni :)
    M.Can tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 23
    Son Mesaj: 06/11/2010, 11:32
  5. En sonunda beni de çizmişler :(
    zaferkaplan tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 12
    Son Mesaj: 12/07/2008, 00:26

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com