altın harflerle yazıldı bile :)
Printable View
Kardeş burası, geyik yapılacak bir ortam değil ki, sallamasyon dinleyip ona göre konuşayım :) ama senin sorduğun sorular yıllardır araba kullanan birisi için çok basit ! yani diyorsun ki sen: gece olunca farları yakmıyorum direklerdeki ışıklardan bakarak ışık ihtiyacımı karşılıyorum :S dostum burda herkes senin için bişeyler diyor, sende sorduğun sorulara tekrar bi bak derim. Sonuçta burası sürücü kursu platfor mu değil.
Kırıldıysan da üzgünüm ama herkesin düşüncesini paylaşmak gibi bir özgürlüğü var.
Saygılar...
Bencede duracağına yakın boşa al..Sonuçta araç boşta daha fazla benzin harcıyormuş..Benzinden tasarruf edicem diyorsan..
güldük eğlendik ama kamuran sanırım daha çok eğlendi..
eski bir otomatik arac sahibi;
neden manuel arac ta vitesle bu kadar gereksiz bir münasebette bulunmak isterki?
En iyisi sen otomatik vitese geç derim ben bu konuya :)
bence kamuran alkol alıp giriyo foruma kafası güzel:)
:D :D :D tamam artık kilitlensin konu çok uzadı. Moderatörlerden kilitlenmesini istiyorum her gelen bişey yazıyo :D :D
küçüklükten beri utancımdan soramadıgım soruyu sormuşsun:D 1.5 senedir punto kullanıyorum debriyaja hiç basmadım bişi olmuşmudur acabahahah?? :D:D:D:D:D
kafana takma hemen bişi olmaz benim arkadaşım var ilaç mümessili linea aracını 120.000 km böyle kullandı daha sonra araç değiştirdi (bozulma olmadı baskı balata değiştirmedi) hatta sadece boşa almıyordu vitesde atıyordu 1.vites hariç ama kesinlikle tavsiye etmiyoruz zira bu iş çok ustalık gerektiren bir olay uygun deviri ayarlamak gerekiyor.
buyrun okuyun
https://forum.grandepuntotr.com/gene...e-ugradim.html
Uygun devirde değiştirilebilir.Hatta okurken daha makine mühendisliğindeki arkadaşlar bunula ilgili bir vites kutusu projesi ile ilgileniyorlardı
O değilde kamurana teşekkür etmek gerekir aslında..Burada bir çok kişinin uygun devirde debriyaj kullanmadan vites değiştirilebildiğini öğretti..:D
Şaka gibi konu :D
İkinci elden bu yüzden korkuyorum işte. Tam kumar aracın nasıl kullanıldığını bilmenin imkanı yok :D
hey allam ya kilitleyin artık şu konuyu :D