şanzımanı dağıtmaya kadar gider bu şekilde vites değiştirmeye çalışırsan ama sadece uygun devirde vitesi boşa alıyorsan onun çok zararı olmaz... ayrıca şanzıman epey pahalı bir olay arıza yaparsa birkaç bin tl nin kapısı sana...sen her zaman debriyaj kullan elini vitese attığında iyisimi
![]()
debriyajmı o ne laa debriyaj ne arar laa t-jette![]()
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
aracın devrini tutturduktan sonra bi sıkıntı yaşamazsın ama sen bilinçli yapmadığın için debriyaja herzaman bas cünkü acemisin manuelde herhalde o yuzden şanzıman fln inmesin.dikkat et
Bundan sonra basıyom zaten artık korktum bi kere şanzıman iner diyeşanzımanın indiğini nasıl anlarız peki ?
![]()
kütt diye bi ses gelir araba havaya kalkar
harbiden şaka yaptığın konusunda ısrarcıyım! şanzıman fizksel olarak inmez dişli grubu hasar görür hasarlı dişli hangi vitese aitse o vitese geçiremezsin veya tamamen kitlenir bu durumda tamire gider ve şanzıman sökülüp indirilir araçtan...
benim araçta 5. vitese zor geçiyo bide arada 1 ve 3 e zor geçiyo. Şanzımanın inmesimi gerek ?![]()
Başlıgı gördüm Yooook artık dedimAma arkadaşlarıda dediği gibi zamanla alşırsınızz 300-500 300-500
![]()
![]()
Efsane oldun Kamuran : )
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Öğreniyoz işte zamanlaGünde banko 3 kez stop ettiriyom arabayı hepte yanımda biri olunca ettiriyom
tek başımayken hiç ettirmedim tek başımayken çok rahatım
![]()
Arkadaşlar şu arkadaşı not alalım bugün yarın aracı satmaya kalkar falan, mazallah denk geliriz, bi bakalım deriz sonra elimizde kalır. !![]()
INCREDIBLE
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri