Bence gayet normal...
selam arkadaşlar.. bu durum normal midir.??? tırsmalıyım mıdır??
Bence gayet normal...
bilmediğim için noluyor dedim yaw... araba hızlandıkça hızlanıyor...
dizel olduğu için araba belli bi devire gelmek için otomatik olarak gaz veriyor diye biliyorum.
yokuş yukarı bilmem ama normal bu durum, araç otomatik gaz veriyor, devir ve hızı düzgün stabil hale getirmek için, bende bazen düzlükte 2. viteste çok ama çok düşük hızda gidiyorum, kendi hafif gaz verip dengeleyip stabil gitmeye başlıyor...ama tam mantıklı açıklaması nasıl bilmiyorum![]()
Punto 1.4 S&S Lounge Skydom+ESP Paketi+Sport Kit
hiç dizel aracım olmadığı için dizeller hakkında yorum yapamam..alakası yok dediğimde sizin arkadaşın sorduğu soruya verdiğiniz dizel olduğundan öyledir cevabına karşılık o durumun sadece dizellere özgü bir durum olmadığından dolayıdır..arkadaşımın 2001 polosuda aynı şekılde rampa yukarı gitmekte..ve benım eskı aracımda bu sekılde gitmekteydi...1998 model şahin 1.4 son sorduğunuz sorunun cevabınıda vermiş oldum bu durumda
onrky
1.4 starjet 95hp
dizelle alakası yok fire motordada aynı şey mevcut
FIRE (Fully Integrated Robotized Engine)
dizel araçta normal zaten dizel aracı stop ettireni arabadan atıyorlar
daha ilginç bir şey söyleyim
kamyonlarda; örneğin BMC professionel
araç 60-70 farketmez hızla giderken anahtarı çevirip çıkarabiliyorsun araç çalışır halde normal yoluna devam ediyor.
dizel araç bir başka güzel .)
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
nasıl gider ya
baya 2 ye takıp hiç bir pedala dokunmuyorsunuz ve araç rampa çıkıyo öle mi?
ben bazen takıyorum 2.vitese ve hiç gaza basmadan yokuş çıkıyorum yada düz yolda gidiyorum... araba stop etmez frene basmadıkça...ancak tüketim fazla oluyor yavaş gidildiği halde...
aynen öyle genelde düz yolda her viteste gidiyor fakat yokuşlarda 1 veya 2 de kendi kendine çıkıyor gaz vermeye gerek kalmıyor.diğer viteslerde boğuluyor araba
dizelle vs alakası yok durumun arkadaşlar. her araba aynı şekilde gider sadece GP değil![]()
valla hyundai accent vardı bundan önce bende 98 model yumurta kasa,alakası bile yoktu gitmekle. değil gitmek durduğu yerde ölüyodu be
Ben motor soğukken ve acilen gitmem gereken bir yer varsa motor ısınanan kadar gaza basmadan gidiyorum ve sırasıyla vitesleri attırarark 5 inci viteste 50 60 civarı hızlara çıkabiliyorum. Hem yakıtta tasarruf hemde motor ısınmadan zorlmadığımı düşünüyorum aracı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri