Allah saklasin, olenlere rahmet eylesin, hiz felakettir arkadaslar, kazasiz elasiz surusler ilerim herkese.
kendi aracım adına konusuyorum ki bu duruma lastik de buyuk etken..bu yaz çeşme otabanında gerçekten limitleri zorladım.. en az 50 km yi 180 km nın altına dusmeden gittim..anlattıklarınızın aksıne 130 dan sonra hiçte oyle guven vermeyen bir performans sergilemedi aracım..aksine süratim arttıkça aracın yere daha iyi bastığını hissettim..bence puntonun yol tutuşu sınıfındaki en iyi performnslardan biri..hatta en iyisi..tabi bu duruma lastık buyuk etken ve tum mekanık ayarlamaların kusursuz olması gerekıyor..rotlarda ve balanstaki en ufak bir ayarsızlık yuksek hızlarda yol tutuşuna ve surucuye olumsuz yonde buyuk etkısı olmakta...ama yınede bu hızlara çıkmak tabıkı doğru değil ama yerıne gorede yapmak lazım arada...bu arada radara girdim 2 defa izmirden çeşmeye gidene kadar bildiğim halde bastık bile bile ladesss....
onrky
1.4 starjet 95hp
Allah saklasin, olenlere rahmet eylesin, hiz felakettir arkadaslar, kazasiz elasiz surusler ilerim herkese.
1.3 MJ Act 75 HP, 5 lt/100km
1.3 75 BG ile 195 km hız yapmakB segmenti bir araç için müthiş bir hız, bir o kadar da tehlikeli ve cesaret gerektiriyor
benim aracımda 195.60.15 conti eco contact var..185.65.15 bridgestone b 250 ye göre çok çok çok iyi..aracın tum karakterı değişti yeni lastıklerı takınca..205 tavsiye etmitorum yakıt konusunda artış olobılır..zaten sizin aracınızdakı orjınal lastık olcusu bıldığım kadarıyla 175.65.15 yanılıyorda olabılırım..195.60.15 tatırdığınız taktırde zaten farkı buyuk olcude hıssetceksiniz..
onrky
1.4 starjet 95hp
205/50/16 Kralsın her türlü![]()
göstergelerimiz maalesef tam olarak doğruyu göstermiyor 195 km/h hız görüldüğünde tahmini olarak gerçek hız 180 km/h falandır. gps i olan arkadaşlar bunu cihazlarıyla tespit edebilirler. benim lastiklerim 185/60/15 olduğundan bu fark 185/65/15 lastiği olan araçlara göre biraz daha fazla olacaktır.( %3 )
adamlar 300 bg abarth üretiyolar ona görede fren süspansyon sistemi var jant var lastik var 1.3 ve 1.4 ler şehir içi için üretilmiş kompak araçlar kalkıp 4 tane ufak su şişesi kadar pistonlardan bunları beklemeyin basarmı basar puntolar c sınıfını zorlayan araç ama ruhu her zaman b dir....
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
172 binde yorgun olurmuymuş hiç multijet![]()
3-4 saat önce 1.3 2011 gp le 180 i rahat gördüm devirli kullanarak hız yapmak niyetim değildi yol boş olunca bastım araç 500 km de zorlasan dahada basar gibime geldi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri