benzinli linea satılmasın dıye dızelı ıle aynı fıyata satıyorlar ve alan nadır artık... 1.3 90 ps de 35000 tl cıvarı...düsünülmeli.
sevgili forumdaşlar. şirketim bana kullanmam için(kısa bir süreliğine) 2010 model 1.6 multijet active plus linea verdi. araç çok hoşuma gitti ya
yani tamam mükemmel araç değil ama en azından d sınıfı araç ve punto dan sonra çok konforlu geldi. hızlı giderken çok güven veriyor domuz yere yapışıyor hissediyorsun. punto ile çok tırsarak gidiyorum
şimdik kafamda puntomu satıp 2. el temiz benzinli almak var. neden benzinli diyeceksiniz çünkğ hem gücüm yetmez hemde hepsi firma aracı gibi
size şu sorum olacak lpg li lineanın acaba ekonomik olarak dizel ile başabaş gitme durumu varmıdır? rahat edermiyim? active veya active pluslar kasayı kaldırır mı?
OTOMOBİL 100 YILDIR KULLANILAN BİR ULAŞIM ARACIDIR. HİNT İNEĞİ MUAMELESİ YAPIP TAPMANIN LÜZUMU YOKTUR.
benzinli linea satılmasın dıye dızelı ıle aynı fıyata satıyorlar ve alan nadır artık... 1.3 90 ps de 35000 tl cıvarı...düsünülmeli.
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
Bugün gaziantep valiliğinin önünden geçerken gördüm.Valiliğe 5 adet rock siyahı linea almışlar.Giriş kapsının hemen önünde hergün park halinde duruyor.Bugün de geçerken bir adet siyah passatla ikisi yan yana harekete hazır bekliyorlardı.Önden bakıldığında passata göre dar bir araç olduğu besbelli ama profilden bakıldığında passat kadar heybetli gözüküyor.
Bu arada linea c sınıf d değil.
bildiğim kadarıyla yeni kasa linea geliyor
siz gördünüzmü
https://queirozdesign.files.wordpres...linea-2011.jpg bu olabilirmi
Konu iris19 tarafından (27/09/2011 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir.
Punto ve Linea arasında iç mekan olarak pek fark yok? Bu arada Linea ne zaman D sınıfı oldu? Hatta C segmentide olmasına rağmen B+ diye söyleyenler bile var
Şu arabanın kıçını bir toplasınlar artık fotolarını çeken fotocu güzel çekiyor fotolarda çok güzel ama yanına gidip etrafında turlayınca yolda önünde giderken o kıç kısmı çok kötü ön kısmı ile arka kısmı çok alakasız (güzellik bakımından)
o resim photoshop
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
resim çok güzel
bu arada benzinli linea tavsiye etmem dizeli benzinli fiyatınayken...
bu arada bence de linea c segmenti bir araç değil...
accent blue vs gibi B+
Keyif BMW'Dir...
ben Punto'mdan sonra şimdi Linea 1.3 90bg Active Plus kullanıyorum, Punto Dynamic'ten tek eksiği dijital kliması yok, fazlası olarak 4 cam otomatik.
Yakıt konusunda şu an Punto'mdan daha iyi, şehiriçi 5.2lt/100km...
Rahatlık konusunda dediğin gibi Punto'ya göre çok rahat, eskisi gibi yolda takır tukur değil, yaylana yaylana gidiyorum...
Bence de benzinle LPG'yle uğraşmaktansa dizel almalısın, Active veya bakma derim...
En az Active Plus bak....
Ben linea ya 1 kere bindim işçiliğini ve malzeme kalitesini beğenmemiştim. kapı kilitleri bile eğreti gibi duruyor. Bariz bir yerli malı havası var.Ayrıca 1.3 90 beygiri bizim 1.3 75 beygir çiğ çiğ yiyior![]()
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
Punto'dan ne farkı var ki? Kalite olarak aynı malzeme, bir tek işçilik farkı olabilir, onda da ben Linea'ya göre üstün bi işçilik gördüğümü hatırlamıyorum Punto'da...
Ha performans farkı derseniz, Punto gaza basınca sizi geri teper ama Linea'da biraz konfor ön plana çıktığı için gaza basıp bırakmalarınızda sert bi tepki hissetmezsiniz ama yine de yeteri kadar gidiyo...
Linea iyidir iyi.
Ümit bey estağfirullah. Malesef bu sene eşimden ve çocuğumdan ayrıyım.Tayinim çıkmadı. Okullar açılınca Ankaraya döndüm. Şuan Ankaradayım.Doğubeyazıta 2 haftada bir gidiyorum. Mesela bu cuma ve cumartesi ordayım. Daha sonra 14-15 ekimde ordayım. O tarihlerde denk gelirseniz başımın üstünde yeriniz var.
ben lineayı zaten konfor için istiyorum. kırk yaşından sonra makas atmamın bir anlamı yok) punto ile arasında bariz bir konfor farkı var.
OTOMOBİL 100 YILDIR KULLANILAN BİR ULAŞIM ARACIDIR. HİNT İNEĞİ MUAMELESİ YAPIP TAPMANIN LÜZUMU YOKTUR.
bu söyleminizden lineanın cok konforlu bir araç olduğunu mu, puntonun cok mu konforsuz oldugunu anlamalıyız??? eger lınea puntodan barız farklı ıse vay puntonun halıne lınea kullanmadım, fıorıno ve punto kullandım cukurlardan gecıste sallaması harıc fıorıno cok daha rahat ve konforlu gelıyordu banada.
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
puntonun konforsuz süspansiyonları benide rahatsız etmiyor değil.Bundan sonraki araç olarak düşünülebilir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri