ben lineayı zaten konfor için istiyorum. kırk yaşından sonra makas atmamın bir anlamı yok) punto ile arasında bariz bir konfor farkı var.
ben lineayı zaten konfor için istiyorum. kırk yaşından sonra makas atmamın bir anlamı yok) punto ile arasında bariz bir konfor farkı var.
OTOMOBİL 100 YILDIR KULLANILAN BİR ULAŞIM ARACIDIR. HİNT İNEĞİ MUAMELESİ YAPIP TAPMANIN LÜZUMU YOKTUR.
bu söyleminizden lineanın cok konforlu bir araç olduğunu mu, puntonun cok mu konforsuz oldugunu anlamalıyız??? eger lınea puntodan barız farklı ıse vay puntonun halıne lınea kullanmadım, fıorıno ve punto kullandım cukurlardan gecıste sallaması harıc fıorıno cok daha rahat ve konforlu gelıyordu banada.
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
puntonun konforsuz süspansiyonları benide rahatsız etmiyor değil.Bundan sonraki araç olarak düşünülebilir.
Puntonun yol tutuşunu lineda bulamazsınız.Sınıfında fiesta ile birlikte en sert süspansiyona sahip araçlardan biri.Ben seviyorum valla yeter ki yol tutuşu olsun.
linea olayını bende düşünmüştüm eşim için sırf dizel otomatik olsun mantığı ile, full donanımlı olandaki koltuk ve kapı panellerindeki o kadife kaplama harika, plastik kalitesi aynı beş para etmez iğrenç plastik bakalım fiat bundan ne zaman vazgeçecek, yol tutuşu punto kadar değilmiş bunu söylemişlerdi ancak daha konforlu deniyor tabiki sebebi amortisörler, e sonuç olarak daha yumuşka amortisör daha çabuk yol bırakma ve yatma...puntonun yol tutuşu harika arkadaşlar sert süspansiyon bu kadar olur, ben yol tutuşu konfora tercih ederim çünkü ne olursa olsun taş gibi pat küt gibide gitmiyor yani...
Punto 1.4 S&S Lounge Skydom+ESP Paketi+Sport Kit
Valla her pozantıya gelişimde düz yolda 180 falan gördüğümde bir linea yanımdan akıııııp geçiyorhiçde öyle kötü giden bir araç değil
![]()
Artık Fiorinolu
punto çarpışma testlerinde 5 yıldızlı.
linea bu testlere sokulmadı.
gerçi linea yı ben hep grqaande puntonun sedanı olarak görürüm ama.
güvenlikte linea güvenemiyorum, puntoya güvendiğim kadar.
ayrıca linea C segment. (hatta C dende görmeyip B+ diyenler var.)
linea d değil c segmenti bir araç
resimdeki arabada bravonun fotoşoplanmış sedana çevrilmiş hali bariz![]()
FIRE (Fully Integrated Robotized Engine)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri