15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: direksiyon yumuşaklığı nasıl olmalı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Güneş Göztepe
    sunlogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07/01/2011
    Yaş
    46
    Mesajlar
    70
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 4

    Standart

    Alıntı BLUEMAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benim araç direksiyonum hep cıty modunda ama aracın hareket etmesinden sonra direksiyon sertlikleri değişiyor yani ilk etapta çok yumuşak hareket edince sert sonra dönemece gelince gene aynı sert bazen hep yumuşak bazen sert olarak başlıyor bu nedir ne değildir sizlerdede böylemidir sonuçta arıza ışığı felan yanmıyor yada tıkırtı mıkırtı gelmiyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı ÖZELLİKLE BU MİLLETİN BAHSETTİĞİ CİTY ARIZASI NEDİR BELİRTİLERİ NELERDİR YOKSA BENİM ARACIMDA DA MI CİTY ARIZASI VARDA BENİM Mİ HABERİM YOK BUNU ANLAMAM İÇİN NE YAPMAM LAZIM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER .
    merhaba,
    ilk çalıştırmada ekranda city yazısı çıkıyor ve bu yazı hiç gitmiyor, direksiyon sürekli yumuşak. Ancak hareket halindeyken konsoldaki city düğmesine basıp kapatabiliyorum bu özelliği, kapalı konumdayken arabayı kontak kapatarak stop edip tekrar çalıştırdığımda ise ben düğmesine basana kadar city modu aktif olmuyor. direksiyon ise sanki hidrolik direksiyon değilde eski model arabaların direksiyonu gibi . benim de bu konuda kafam karışık aslında bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

  2. #2
    Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31/03/2010
    Yaş
    35
    Mesajlar
    2.489
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

    Standart

    Alıntı sunlogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba,
    ilk çalıştırmada ekranda city yazısı çıkıyor ve bu yazı hiç gitmiyor, direksiyon sürekli yumuşak. Ancak hareket halindeyken konsoldaki city düğmesine basıp kapatabiliyorum bu özelliği, kapalı konumdayken arabayı kontak kapatarak stop edip tekrar çalıştırdığımda ise ben düğmesine basana kadar city modu aktif olmuyor. direksiyon ise sanki hidrolik direksiyon değilde eski model arabaların direksiyonu gibi . benim de bu konuda kafam karışık aslında bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
    yeşil city ışığı yanmıyorken direksiyon çok ağır değilse normal durum. city ışığı yanarken çok yumuşak olduğu için kapanınca size ağır geliyordur

Benzer Konular

  1. Jant tercihim nasıl olmalı ?
    SchweppeS tarafından Lastik ve Jant forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 12
    Son Mesaj: 13/02/2013, 03:34
  2. Nasıl olmalı acil karar:)
    cankara616 tarafından Görsel modifikasyon forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 31
    Son Mesaj: 04/05/2012, 22:31
  3. JBL GTO-5355 ampli ayarı nasıl olmalı?
    canpolat21 tarafından Ses & görüntü sistemleri forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 01/06/2010, 18:17
  4. Grande punto alıcam nasıl olmalı?
    hunter_chakal tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 20
    Son Mesaj: 24/09/2007, 00:31
  5. yağın yapısı nasıl olmalı
    OzzY tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 13/06/2007, 00:57

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com