Alıntı BLUEMAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar benim araç direksiyonum hep cıty modunda ama aracın hareket etmesinden sonra direksiyon sertlikleri değişiyor yani ilk etapta çok yumuşak hareket edince sert sonra dönemece gelince gene aynı sert bazen hep yumuşak bazen sert olarak başlıyor bu nedir ne değildir sizlerdede böylemidir sonuçta arıza ışığı felan yanmıyor yada tıkırtı mıkırtı gelmiyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı ÖZELLİKLE BU MİLLETİN BAHSETTİĞİ CİTY ARIZASI NEDİR BELİRTİLERİ NELERDİR YOKSA BENİM ARACIMDA DA MI CİTY ARIZASI VARDA BENİM Mİ HABERİM YOK BUNU ANLAMAM İÇİN NE YAPMAM LAZIM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER .
merhaba,
ilk çalıştırmada ekranda city yazısı çıkıyor ve bu yazı hiç gitmiyor, direksiyon sürekli yumuşak. Ancak hareket halindeyken konsoldaki city düğmesine basıp kapatabiliyorum bu özelliği, kapalı konumdayken arabayı kontak kapatarak stop edip tekrar çalıştırdığımda ise ben düğmesine basana kadar city modu aktif olmuyor. direksiyon ise sanki hidrolik direksiyon değilde eski model arabaların direksiyonu gibi . benim de bu konuda kafam karışık aslında bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.