Alıntı VICEROY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birçok marka ve modelde okadar çok şikayetler varki yazmakla bitmez...

ŞikayetVar / Şikayet Oku / Otomotiv / Otomobiller

Puntoda paylaşılan şikayetlerde ise cıty arızası hariç geriye kalan ve kronik tabir edilen ağrızalar ise her araçta olabilecek telafisi kolay ve mümkün arızalardır. Araçlardan soğumaya varacak kadar anormal durum göremiyorum.
Silecek lastiği iyi silmiyorsa 8 tl verince yenisi takılıyor. Mevsim şartları ve sıcaklık değişimi lastiği bitiriyor. Kapıda zor kapanma olayı Gp de yok evo da var sonucu çıkıyor ki her ikisininde sahibi olarak ben şahit olmadım. Bu durumu düzeltmek servisin kaporta bölümünde bir tornavida ucunda biter diye düşünüyorum. Klımada uğultu da henüz görmediğim bir sıkıntı. Olay kronik ise 3 yıl garanti var arıza tekrar ettiği an sıfırını takarlar ve çözüm bulur.Sonuçta muhatabınız koskoca koç gurubu. Bilirsiniz Yamaha motosikleti devredince koç gurubu sonrasında büyük marka ne hale geldi... Kapı içinden gelen ses acaba asfalt şartları ve kullanımla alakalı olabilirmi? Bildiğiniz gibi 1992 yılından bu zamana hiçbir marka yol şartlarından dolayı alt takımlara ve kaporta içi meselelere TR de garanti vermiyor...
+10000 kesinlikle anlatmaya çalıştığım şey buydu. evet bayadır üyeyim bu foruma ve artık BAKALIM BUGÜN NE SORUNLAR YAZILMIŞ mantığı ile girmeye başladım foruma.