Araç sahibi duymazdan gelebiliyor bi şekilde ama dışarıdan binen insan ister istemez kulağına fısıldıyor![]()
bende iyi bişey yazıyordur diye bakiim dedim yinemi gıcırtı yinemi şikayet
görmesden gelin kulağınızı tıkayın .)
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Araç sahibi duymazdan gelebiliyor bi şekilde ama dışarıdan binen insan ister istemez kulağına fısıldıyor![]()
Silecek 8 TL mişgit sor bakalım servise 60 tl den aşağı söyleyecekler mi????
Ayrıca arabam 2011 mart çıkışlı. 6 aylık Sıfır araç. Sıfır aracın silecek silgisi düzgün silmiyorsa bunun bir şekilde kullanıcı mağdur edilmeden garantiden değiştirilmesi gerekir. 60 tl lik sileceği bile garantiye almamak için binbir takla atan bir zihniyetin ciddi arızalarda ne numaralar çekeceğini tahmin etmek zor değil.
Konu aposport tarafından (23/09/2011 Saat 12:50 ) değiştirilmiştir.
Aracım 2010 Aralık çıkışlı ve 15000 km de. söylediklerinden yanlızca sağ kapı döşemesinden tıkırtı geliyor, diğer söylediklerinizin hiç biri yok, kapı döşeme tıkırtısınında kronik oldugunu sanmıyorum ufak bi süngerle sesin kesileceğini düşünüyorum, ama kapıyı sökmek istemiyorum 20bin bakımında söktürücem kısmetse. Aracın motorunda şanzımanında sorun olmasında gerisi hikaye kapı sesi klima sesi kapı gıcırtısı ufak şeyler diye düşünüyorum...
2008 gp activem vardı maşallah tık ses yoktu hiç bir sorunu yoktu ctiy orjinaldi 63000 sattım arabayı şu an araç 100000 yaklaşmış periyodik bakım harici bi aksaklık yok muş sahibiyle msnde görüşüyoz adam her zaman dua ediyo![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Yazmıcam diyordum ama kendimi tutamadım :****( Nedense benim 4 aylık 7000 kmde olan evoda da aynı sorunlar var :****( bir keresinde arkadaş arka kapıyı açtı çıkan gıcırtı sesi ... bu ne len kağnı arabası gibi ses çıkarıyor demesi yokmu acayip darlanmama neden oldu .... Aldık bir kere binmeye devam ediyorum.
belirttiğiniz ses bende 3000 km de oldu. servisde menteşeler yağlandı ses yok. kapılar yağlanmadan geliyormuş bu aaçlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri