1-ben trw diye bir marka aldım o gün bugündür problem yok.garanti bitiyormuş zaten istersen benim ustaya gideriz işçilik dahil 60tl civarıydı.
2-garantinin trafiğe çıkış tarihiyle başlamsı gerekir bence ama zaten arada bir ay gibi bi süre var çokta önemli değil
3-muayeneden önce taktırırsan muayeneye bi daha gitmezsin doğru söylemişler..
vala geçem eylul ayında komple bakım yaptırdım , balatalarda orjinalleriyle değişti kısa bi sure sonra yine otmeye basladı ara da ötmedği de oluyo ama cok sinir bozucu tabi,dun ustaya sorum bu sorunu o da aynı şeyi söyledi sorunun aspes kullanılmamasından kaynaklıdıgını..
arkadaşlar frene basınca şu cızz sesi benimde canımı çok sıkıyor.balata temizleme spreyi falan alıp temizlesem sorun kalkarmı sizce bu ürünü alıp deneyeyimmi
Carpex Fren Balata Temizleme Spreyi 09e016 GittiGidiyor'da 53791319
Son zamanlarda benimkilerde çalgı çengi ye döndü iyice, artık bütün mahalle anlıyor balata sesinden benim eve geldiğimi.
Arka frenler kampanalı olduğu için ayar isteyebilir. Bende aynı sorun olduğu zaman frenleri ayarlatıyorum. Ses kesiliyor. Bunuda şöyle anlarsınız frenler iyi durumdayken el freni üç diş tutuyorsa ayar bozulunca 5 veya 6 diş tutuyor.
günaydınlar benimde ayhı sorun vardı arka tekerleri söktürdüm frenlerin aralarına gres gibi bir sey sürdüler şiemdi kesildi bu fren sesi fiyatın kronik arızası sanırım
disklerin semente olmuş demişlerdi bana ısınıp ani soğuyunca sertleşip manasına geliyor sanırım yüzeyi. tornadan sonra opar marka yumuşak balata kullanın. ses geçer.
abilerim bana yardımcı olmadız..bu ürünü alsam işe yararmı kurtarın beni bu sesten balatalar yeni diskler torno oldu belli süre tık yoktu ama yine başladı..
Carpex Fren Balata Temizleme Spreyi 09e016 GittiGidiyor'da 53791319
Opar balata taktiniz mi
Sent my Optimus 2X using
arkadaslar aynı dert bendede var tam millete hava atıcakken durmaya yakın MAGİRUS dolmuscuların frene bastığında çıkan ses gibi çıkan iğrenç bir ses camları kapatıp kafanızı deve kusu misali direksiyonun altına sokmak geliyor))
o ses yokmu bitiriyor beni fren balata temizleme spreyı kullansak faydası olurmu diye sormustum ama cvp veren pek olmadı![]()
bence ses güzel kornaya basmaya gerek duymuyorum herkes eve kaşta gelip gittiğimi biliyor. ama tabi herkesin bakması kötü bişi benimde balata ikaz ışığım sürekli olmamakla beraber kafasına göre yanıp sönüyor fren performansım iyi acep sebeb kablosumudur.
eve yaklaştığımı eşim fren sesinden tanıyor) yemeğin altını ısıtmaya baslıyor
![]()
Benim punto sadece azcık frene dokundugumda yapıyor bu sesi.
biraz fazla basarsam ses yok.
Aynı sorun bende de varAracı aldığım da üstünde olan balatalar ötmüyordu. Bakımı geldi opar marka balata taktım. 2 gün iyiydi ama sonra ötmeye başladı. Tam durmaya yakın sanki halk otobüsü gibi ötüyor
gidip geri verdim başka balata aldım o da aynısını yapıyor. Herkes TRW öneriyor. Param olduğu zaman bir de onu deneyeceğim
Umarım sorunu çözer.
Garantisi biten araçlar için söylüyorum opar balatalardan uzak durun sesden şikayet ediyorsanız. Trw balata siteyin yedek parçacıdan. ötme ses falan yok olursada garantili bire bir değişimi var. Ben sadece o balataları kullanıyorum.ne ses oluyor ne ötme ne gıcırdama.
KIRCAALİLİ
2.5 senedir opar kutusu içinden çıkan kale balata kullanıyorum. Daha hiç ötme yapmadı. Acaba opar kutusunda başka marka balata da mı var?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri