Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
115 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Grande Punto Bir Tasarim Harikasıdır Ama Bazı Sorunlar Var.

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4

bireysel tartışmalardan kaçınalım arkadaşlar.
    konunun daha fazla sertleşmesine yol açmayalım.
    aksi takdirde müdahale etmemiz gerekecek.
    lütfen biraz daha sakin olalım...

Murat ÖZDİLEK
    MOZDİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 DB 6402
    Edilen teşekkür: 1

serter bey selam, arkadaşlarım size cevap yazmış ama sakın bunu tartışma olarak algılamayın, tabiki herkes fikrini düşüncesini yazacak,
    sizden önce yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 3 arkadaş sizin yazdığınız gibi çok sert bir yazı yazmışlardı tüm markayı kapsama ve kötüleme adına ve inanın size verilen cevaplardan daha ağır eleştiriler yazıldı ve ne hikmetse o arkadaşlar bidaha da foruma yazı veya cevap yazma cesaretini göstermediler.
    demek istediğim, böyle olunca forumdaki arkadaşlarımda bana katılır mı bilmem ama sanki gerginlik yaratmak için yazılmış yazılar diye düşünmeye başladım.
    Belki sizin niyetiniz gerçekten tüm samimiyetinizle memnuniyetsizliğini dile getirmekti ama 'ne de olsa fiat' derseniz veya springle kıyaslarsanız ve bu sitede de dile getirirseniz ben dahil herkes sizi eleştirebilir. araba işi kısmet işidir, aynı anda 2 adet araba alırsınız biri hemen bozulur diğeri bozulmaz.
    kısaca, forumda cevap veren arkadaşlar şahsi olarak değil sadece yazdığınız yazı ile ilgili size cevap veriyorlar, gerginlik boyutuna taşımaya gerek yok ve inanın bana arkadaşlar böyle böyle sorunum var gp de önerilerinizi bekliyorum diye bir başlık açsaydınız gelen yaklaşımlar çok daha farklı boyutlarda olacaktı.
    saygılarımla

ufuk bozkaplan
    ufukbzk84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 .. 2326
    Edilen teşekkür: 102

Alıntı MOZDİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serter bey selam, arkadaşlarım size cevap yazmış ama sakın bunu tartışma olarak algılamayın, tabiki herkes fikrini düşüncesini yazacak,
    sizden önce yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 3 arkadaş sizin yazdığınız gibi çok sert bir yazı yazmışlardı tüm markayı kapsama ve kötüleme adına ve inanın size verilen cevaplardan daha ağır eleştiriler yazıldı ve ne hikmetse o arkadaşlar bidaha da foruma yazı veya cevap yazma cesaretini göstermediler.
    demek istediğim, böyle olunca forumdaki arkadaşlarımda bana katılır mı bilmem ama sanki gerginlik yaratmak için yazılmış yazılar diye düşünmeye başladım.
    Belki sizin niyetiniz gerçekten tüm samimiyetinizle memnuniyetsizliğini dile getirmekti ama 'ne de olsa fiat' derseniz veya springle kıyaslarsanız ve bu sitede de dile getirirseniz ben dahil herkes sizi eleştirebilir. araba işi kısmet işidir, aynı anda 2 adet araba alırsınız biri hemen bozulur diğeri bozulmaz.
    kısaca, forumda cevap veren arkadaşlar şahsi olarak değil sadece yazdığınız yazı ile ilgili size cevap veriyorlar, gerginlik boyutuna taşımaya gerek yok ve inanın bana arkadaşlar böyle böyle sorunum var gp de önerilerinizi bekliyorum diye bir başlık açsaydınız gelen yaklaşımlar çok daha farklı boyutlarda olacaktı.
    saygılarımla
    birebir katılıyorum "mozdi" kardeşime benim bir cümlede anlatmaya çalıştığım şeyi sen çok güzel açıklamışsın... teşekkürler... nede olsa fiat dersen bu şekilde aşağılarsan böle tepkilerede hazırlıklı olmasılısın "çünkü buradaki herkes iyi veya kötü bir fiat kullkanıcısı...

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok

saygılarımla
    tebrikler.
    kısaca böyle ele alınmalı.

jetli33
    Ziyaretçi jetli33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

saygılarımla
    Teşekkürler beni anladığın için..... sevgi ile kal...

jetli33

Alıntı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tebrikler.
    kısaca böyle ele alınmalı.
    Arkadaşlar amacım gerginlik yaratmak değildi. Ben böyle bir izlenim verdiysem herkesten özür dilerim. Tüm samimiyetim ile konuştum. GP araştırarak aldım ama maalesef memnun değilim ve sizinle paylaşmak istedim. Herkes sevgi ile kalsın..
    görüşmek dileği ile...

Rengi
    Yok

çözülemeyecek sorun ve konuşarak anlaşmaya varılamayacak konu yoktur.
    yeter ki doğru şekilde ele alınsın ve tartışılsın.

sağduyu herzaman hakim olmalı.

teşekkür ederim.

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Mısafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 5

Umarım yakın zamanda aracını sevmeye başlarsın. Sevmediğin bir aracı kullanmanın memnuniyetsizliği kötü bişiy olmalı. Buluşmalara gel sıcak ortamı ve insanların araçlarına olan bağlılığını gör bence yavaş yavaş sende aracını daha çok sevmeye başlıycaksın

Akincl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 84

Böyle güzel paylaşımların olduğu

sorun yerine çözüm üretilmeye çalışılan doğal olarak gp odaklı bir ortamda

gp bir tasarım aldatmacasıdır.başlığı hiç hoş değil.

ne de osla fiat dır lafını duygusal olarak söylediğine inanıyorum.

çözümleri de biliyorsan hiç problem yok.

Murat'ı da tebrik ediyorum.aynı şeyi söylemişiz.ancak ben sinirlerime hakim olamadım.

kırdıysam özür dilerim.

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

arkadaşlar bende gp 1.4 dynamic sahibiyim.aracımdan çok memnunum ve de servistede gerçekten bizlere önem verildiğini hissediyorum.
    sizlerle cumartesi başımdan geçen bir olayı paylaşmak istedim bu konuyla ufakta olsa bağlantısı var.silifkede geleneksel festival başladı ve bu festivalde araba firmalarıda araç satmak için standlar açıyorlar.
    daihatsu sirion 1.3 automatic versiyonunu test ettim.eski kasasını kullanmıştım araç 103 hp idi ve 9 sn altında 0-100 vardı.yalnız bu araç yanılmıyorsam 82 hp.ama inanmıyacaksınız otamatik olmasına rağmen deli bir hızlanması var gaza bastığınız andan itibaren koltuğa yaslıyor sizi araç küçük bir araç olmasına rağmen üst sınıflarda olayacak kadar sessiz inerken lastiklerin etkisi varmı diye düşündüm lastiklerde dunlop sp10 yani benimkiler sp30 olduğuna göre ya daha alt yada aynı kalite lastikler.mut yolunda yaptık test drive araba rampada banamısın demiyor vites küçültme yok ne kadar gaz verirsen o kadar tepki alıyorsun.
    velhasım kelam arabadan inince bir siriona birde benim araca baktım ve hayıflandım performans benim aracımdan iyiydi daha sessizdi ve otamatik olmasına rağmen benim aracımdan daha az bir tüketim vaad ediyordu.
    yani demek istediğim motor küçük daha ne performans bekliyorsun demek yanlış bence bu motorun beygir gücü yüksek tutulabilirdi bana göre 90 hp civarı torkuda arttırılabilirdi ama o zaman starjeti nasıl satacaklar dimi.
    sonuçta grandemide yeni yıkatmıştım cayır cayır yanan egzotik kırmızımı görünce boş ver dedim her güzelin bir kusuru vardır.zaten ağırlıklı şehir içi kullanan insanlarız görsellik daha önemli benim için tamam sirion daha performanslı daha sessiz daha az yakıyor ama yolda geçerkende kimse dönüp bakmıyor.bizim buralarda gp çok olmadığı için hala popüler ışıklarda hala incaleyen ve bana kıskanç bakışlarla bakan çok sürücü var bende onların kıskanç bakışlarından faydalanıp her kalkışta en önde kalıkıyorum böylece gpuntom o açığınıda kapatıyor.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

Murat ÖZDİLEK
    MOZDİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 DB 6402
    Edilen teşekkür: 1

irdir: helal olsun arkadaşlar size işte budur gp ailesine de bu yakışır
    bende öncelikli olarak serter bey'e, ufuk'a, akın'a çok teşekkür ederim ( yıldıray abi ve gökhanı unutmadım tabii
    umarım sizi kazanmışızdır serter bey, gökhan'ın dediği gibi akın'ı, ufuk'u tanıdıkça yani gp ailesini tanıdıkça ve kaynaştıkça, forumdaki arkadaşlarımın kimseyi kırmamakta özen gösteren, sağduyulu, sorun değil çözüm getiren, yardım için elinden ne geliyorsa yapan arkadaşlarımdan oluştuğunu göreceksiniz.
    belli mi olur belki elinizdeki arabayı burda satar, beklentinize göre bir araba alırsınız
    yıldıray abimizin dediği gibi VİVAAAAA GP KARDEŞLİĞİ

ozan akgül
    pascal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 25

peki yerine ne almayı düşünüyorsun?? alternatifler neler?

Alıntı jetli33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm ozan...
    kesinlikle değiştirmeyi düşünüyorum.......

jetli33

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende gp 1.4 dynamic sahibiyim.aracımdan çok memnunum ve de servistede gerçekten bizlere önem verildiğini hissediyorum.
    sizlerle cumartesi başımdan geçen bir olayı paylaşmak istedim bu konuyla ufakta olsa bağlantısı var.silifkede geleneksel festival başladı ve bu festivalde araba firmalarıda araç satmak için standlar açıyorlar.
    daihatsu sirion 1.3 automatic versiyonunu test ettim.eski kasasını kullanmıştım araç 103 hp idi ve 9 sn altında 0-100 vardı.yalnız bu araç yanılmıyorsam 82 hp.ama inanmıyacaksınız otamatik olmasına rağmen deli bir hızlanması var gaza bastığınız andan itibaren koltuğa yaslıyor sizi araç küçük bir araç olmasına rağmen üst sınıflarda olayacak kadar sessiz inerken lastiklerin etkisi varmı diye düşündüm lastiklerde dunlop sp10 yani benimkiler sp30 olduğuna göre ya daha alt yada aynı kalite lastikler.mut yolunda yaptık test drive araba rampada banamısın demiyor vites küçültme yok ne kadar gaz verirsen o kadar tepki alıyorsun.
    velhasım kelam arabadan inince bir siriona birde benim araca baktım ve hayıflandım performans benim aracımdan iyiydi daha sessizdi ve otamatik olmasına rağmen benim aracımdan daha az bir tüketim vaad ediyordu.
    yani demek istediğim motor küçük daha ne performans bekliyorsun demek yanlış bence bu motorun beygir gücü yüksek tutulabilirdi bana göre 90 hp civarı torkuda arttırılabilirdi ama o zaman starjeti nasıl satacaklar dimi.
    sonuçta grandemide yeni yıkatmıştım cayır cayır yanan egzotik kırmızımı görünce boş ver dedim her güzelin bir kusuru vardır.zaten ağırlıklı şehir içi kullanan insanlarız görsellik daha önemli benim için tamam sirion daha performanslı daha sessiz daha az yakıyor ama yolda geçerkende kimse dönüp bakmıyor.bizim buralarda gp çok olmadığı için hala popüler ışıklarda hala incaleyen ve bana kıskanç bakışlarla bakan çok sürücü var bende onların kıskanç bakışlarından faydalanıp her kalkışta en önde kalıkıyorum böylece gpuntom o açığınıda kapatıyor.
    merhaba...
    sirion ben de kullandım, torku yüksek ondan... .bizimkilerin malum...

jetli33

irdir: helal olsun arkadaşlar size işte budur gp ailesine de bu yakışır
    bende öncelikli olarak serter bey'e, ufuk'a, akın'a çok teşekkür ederim ( yıldıray abi ve gökhanı unutmadım tabii
    umarım sizi kazanmışızdır serter bey, gökhan'ın dediği gibi akın'ı, ufuk'u tanıdıkça yani gp ailesini tanıdıkça ve kaynaştıkça, forumdaki arkadaşlarımın kimseyi kırmamakta özen gösteren, sağduyulu, sorun değil çözüm getiren, yardım için elinden ne geliyorsa yapan arkadaşlarımdan oluştuğunu göreceksiniz.
    belli mi olur belki elinizdeki arabayı burda satar, beklentinize göre bir araba alırsınız
    yıldıray abimizin dediği gibi VİVAAAAA GP KARDEŞLİĞİ
    teşekkürler... en yakın zamanda görüşmek dileği ile....

Akincl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 84

sirion tüy gibi araba onun da torku yüksek değil.

belirli güvenlik kriterlerini karşılamak istiyorsanız.araç ağırlaşır.

starjet in ya da diğer 1.4 motorların da torku 125-130 Nm arası.

Aydın. Beygul
    Fire 1.4 77Hp Tit.Grisi the_Algn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ardahan
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 197

Ben 4 aydır kullanıyorum gp. arabamı yeni yeni tanıyorum ve her gün daha da çok şaşırıyorum ve sinirlerim bozuluyor. Ne de olsa FİAT!!

SIRALIYORUM;

1. Alt koruma yok! ( ki birçok araçta standarttır )

2. Ön kaput altına kağıt gibi hafif plastik koymuşlar ve sallanıyor, yerinden çıkıyor. Öndeki ızgaralar da sallanıyor. Bir arkadaşım japon yapıştırıcısı kullan dedi ( dalga konusu oldu yani

3.Performans rezil !!! araba yeni diye pek dikkate almamıştım ama 7 bin km deyim , değişen bir şey yok!!!!
    Maksimum tork 115/3000 , Maksimum güç 77/6000 ama bu tork ve güce zaten ulaşamazsınız!!!!!!! DENEDİM ARABA GİTMİYOR!!!!

5.Camı kapatıp açarken garip garip sesler geliyor.

6.Ön paneldeki uyarı ışığı yanıp yanıp sönüyor.

7.Boya ve döşemeler konusuna hiç girmiyorum

Sonuç olarak GRANDE PUNTO SADECE ve SADECE bir tasarım aldatmacasıdır...
    demek bu sorun yumağına 24000 verdin ...insanıın çok zoruna gider bee...bu kadar aldatmaca bir arabaya. Bu firmalar böyle işte insannların gözünü boyayip böyle dandik aracı 24000 Ytl ye satıyorlar..allahtan bana raslamadı..çok üzüldüm kardeş geçmiş olsun demekten başka birşey bulamıyorum...

ufuk bozkaplan
    ufukbzk84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 .. 2326
    Edilen teşekkür: 102

teşekkürler... en yakın zamanda görüşmek dileği ile....
    ben jetli arkadaşımdan özür diliyorum... biraz fevri davrandım galiba...belki biraz daha yumuşak karşılasaydık böle olmazdı... burada kavga gürültü olması yalnış... tekrar özür diliyorum... kusura bakma...
    Konu ufukbzk84 tarafından (23/05/2007 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir.

Aydın. Beygul
    Fire 1.4 77Hp Tit.Grisi the_Algn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ardahan
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 197

Evet geriliyor bazen forum..gereksiz.sonuçta .sorunlu bir araç almış arkadaşımız var insan duyunca üzülüyor

ali dedeoğlu
    *C@N* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

bence de almalısın... altındaki dizel yolda kalır, tepişemez onunla
    Alla alla arkadaşım...Senin ne gibi bir bilgin var da altımızdaki dizellerin yolda kalacağını ileri sürüyorsun.Ve springle kıyaslayarak...Enteresan bir kıyaslama olmuş kusura bakma
    Konu *C@N* tarafından (23/05/2007 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir.

jetli33

Alıntı *C@N* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alla alla arkadaşım...Senin ne gibi bir bilgin var da altımızdaki dizellerin yolda kalacağını ileri sürüyorsun.Ve springle kıyaslayarak...Enteresansın kusura bakma
    ŞAKA YAPMIŞTIM YAHU görüşmek üzere.....

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon