serter bey selam, arkadaşlarım size cevap yazmış ama sakın bunu tartışma olarak algılamayın, tabiki herkes fikrini düşüncesini yazacak,
sizden önce yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 3 arkadaş sizin yazdığınız gibi çok sert bir yazı yazmışlardı tüm markayı kapsama ve kötüleme adına ve inanın size verilen cevaplardan daha ağır eleştiriler yazıldı ve ne hikmetse o arkadaşlar bidaha da foruma yazı veya cevap yazma cesaretini göstermediler.
demek istediğim, böyle olunca forumdaki arkadaşlarımda bana katılır mı bilmem ama sanki gerginlik yaratmak için yazılmış yazılar diye düşünmeye başladım.
Belki sizin niyetiniz gerçekten tüm samimiyetinizle memnuniyetsizliğini dile getirmekti ama 'ne de olsa fiat' derseniz veya springle kıyaslarsanız ve bu sitede de dile getirirseniz ben dahil herkes sizi eleştirebilir. araba işi kısmet işidir, aynı anda 2 adet araba alırsınız biri hemen bozulur diğeri bozulmaz.
kısaca, forumda cevap veren arkadaşlar şahsi olarak değil sadece yazdığınız yazı ile ilgili size cevap veriyorlar, gerginlik boyutuna taşımaya gerek yok ve inanın bana arkadaşlar böyle böyle sorunum var gp de önerilerinizi bekliyorum diye bir başlık açsaydınız gelen yaklaşımlar çok daha farklı boyutlarda olacaktı.
saygılarımla