Bugün işlemim bitti... %90 ı fiattan %ao u benden olmak üzere yeni city motorumu taktırdık... 168 TL ücret ödedim arkadaşlar... Bilginize...
Ben bugün görüştüm müşteri hizmetleri ile bana 2-3 gün içinde döneceklerini söylediler ama sakın alttan alma,tabiri caizse bol bol ağlayın... Büyük ihtimal benimki ücretsiz değişecek..
''HsK''
Bugün işlemim bitti... %90 ı fiattan %ao u benden olmak üzere yeni city motorumu taktırdık... 168 TL ücret ödedim arkadaşlar... Bilginize...
orçun hocam hayırlı uğurlu olsun iyi etmişsin..bu arada faturası varsa sitede yayınlar mısınız herkeze örnek olsun..
Yarın scannerdan taratıp yayınlarım tabiki...
nedemek tayfun hocam... yarın eklerim...
valla bende 860 tl lik fatura var hemen yayınlayabilirim gerekirse;%50 den fazlasını karşılamadılar şimdi de mahkemeye vermeyi düşünüyorum fiatı, bu resmen dangalaklık... niye kimine %50-60-70...100 anlamıyorum;iyi niyet garantisi de ne? biz kötü niyetli miyiz şimdi?
ben bugün aracımı servise bıraktım yarın city motor değişecek,büyük çabalarım sonucu %25 ödüyeceğim 80000 bakımını yaptırmıs olsaydım sayet belki onuda ödemiyecektim... Ama bunada şükür
''HsK''
Galiba orcun beyin araç bakımları tam olsa gerek ama yine mucadelemi vericem ben...
''HsK''
orcun faturayı bekliyoruz.
2007 grande punto dualogic city motoru 2011 yılnda garantiden degistirtdim.
eğer Fiat aklını başına toplayıp şu sorunları kabullenip düzeltse ürettiği arabaya sahip çıksa şu ülkede onun üstüne marka tanımayacak millet salak salak reklamlarla Fiat Legends - Driven By The Future
gibi paraları harcayıp marka imajı düzelttiğini zannederse daha çok müşteri kaybeder böyle sozrunlar yaşayan adam gider bir daha fiat alırmı hiç aldırmazda zarar kendilerine batacak olan onların imajı ve sermayesi. İyi bir imaj satın alınamayacak kadar değerli bir sermayedir.
city motoru ile ilgili belgenin veya faturanın forumda yayınlanması,diğer arkadaşların mağdur olmaması açısından önemlidir. fiat'ın kişiye göre işlem yaptığı arkadaşın mesajında da görüldüğü üzere aşikar...bu city sorunu kronik,ve birgün hepimizin kapısını çalacak...o yüzden bilgi ve belgesi olan arkadaşlar forumda paylaşmalı...özellikle cüzi ücret ödeyenler ve hiç ödemeyenler.
faturayi bulamiyorum ancak servis kayıtlarında bedelsiz degistigi konusunda kayıt var. Servise gittigimde yazılı cıktı alacagim.
Arkadaslar
teknik yardım bolumunde ''dualogic yardim ve imdattt'' baslıgına bakar mısınız? yardıma ihtiyacim var
18.08.2011 tarihinde 60000 bakımı için gittiğim İzmir Birmotta bende de bu arızanın olduğu söylendi ve direksiyonda sürüş anında her an kilitlenme olabileceği hatırlatıldı.Direksiyon milinin değişmesi gerektiği,2300 TL masrafı olduğu ve Fiat'ın %20 sini karşılayabileceği söylendi.Yollarda çok hızlı gitmemem hatırlatıldı.Ben de kabul etmeyeceğimi,bu arızanın üretim hatası sonucu olduğunu hemen hemen bütün puntolarda özellikle 2004-2005 modellerde görüldüğünü Müşteri Hizmetleri bölümüne bildirdim.Onlar da aynı şeyi söyleyince ben de sürücü hayatını tehlikeye attıkları ve fabrika hatasını araba sahiplerine yüklediklerini belirttim.Şimdi bu sorunu yaşayan bir çok arkadaş olarak sesimizi duyurmak için Dava açmayı düşünüyorum.
Beyler bayanlar cityden dolayı ödenılen rakamları bazı arkadaslar Kaymakamlıkta bulunan ilçe hakem heyeti kararı ıle fıattan musterıye gerı odenmıs vakalar var bılgınıze forumda yorum yapılmıstı ıstersenız bakınız
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri