bence fiat musteri hizmetlerine sana destek olarak yollayabilcegimiz bir mail hazırla. Kopyalayıp gonderelim. Ben destege hazırım.
Teknik yardım bolumunde dualogic yardım ve imdat baslıgında destek bekliyorum. Bakar mısınız?
Tofaş müşteri hizmetleri tarafından kayıt altına alınmış acı ama gerçek bir ses kaydı ibretlik..
Tofaş Müsteri Hizmetleri Tıkla Dinle , telefon şakası değil gerçek olay bu hadise 2002 de yaşanmış demekki 10 yıl 20 yıl önemli değil zihniyet ve satış servis politikası değişmediği sürece bu tür sorunları daha çok yaşarız
Konu optech tarafından (06/09/2011 Saat 17:30 ) değiştirilmiştir.
Ettiğiniz bütün küfürleri Nil hanıma isteğiniz üzere ileticem efendim)))
2004 model mk2b puntom var. "City" arızası en çok bizim araçlarda ve 2007'ye kadar üretilen g.puntolarda yaşanıyor. Bu arıza sebebiyle insanlar artık "city ustası" olmuşlar. Bir çok yabancı sitede tamiri ve arızanın kaynağı anlatılıyor. Bu arıza tabiki benim başıma da geldi. Aracımı 2. el aldım fakat bütün bakımlarını yetkili serviste yaptırırdım. Gittim servisin yolunu tuttum, dedimki nasıl olsa ücretsiz değişim varmış internette herkes öyle söylüyor ve ayrıca burada bir arkadaşımın aracınında direksiyon değişimini ücretsiz yapmışlar. Sağolsun Fiat servisi bu arızayı karşılayamacaklarını ve arızanın fiyatının 2700tl küsür olduğunu istersem taksitle ödeyebileceğimi söyledi. Birde servis danışmanı bana aracımı elden çıkarma tavsiyesinde bulundu.Adamlar kendi araçlarının arızasından bıkmışlar anlaşılan. Dedim niye satayım aracımı seviyorum ben. Neyseki İstanbulda ikitellide elektromekanik direksiyon tamiri yapan bir yer buldum ve arızalı parça olan konum sensörü değişimiyle kurtuldum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri