Merhaba arkadaşım,
Ben aşağıdaki ürünü aldım çokta güzel kapatıyor ön camı. Fiyatıda uygun. Tavsiye ederim.
Hepsiburada.com : Automix Balonlu Metalize Oto Güneşlik Büyük Boy | Oto Aksesuar
GRANDE PUNTO ÖN CAM İÇİN GÜNEŞLİK ALICAM.
ARACIM SÜREKLİ GÜNEŞTE DİREKSİYON FALAN EL VURULMAYACAK ŞEKİLDE YANIYOR.
KARTONDAN BİR GÜNEŞLİK VARDI ARACI ALDIĞIMDA FİAT KOYMUŞ AMA ÇOK DA GÜZEL KAPATMIYOR.
BAZI ARAÇLARA BAKIYORUM KOMPLE ÖN CAMI KAPLAYACAK ŞEKİLDE KAPANMIŞ, ARTIK İÇERDEN NASIL BAĞLIYORLARSA İÇERİ ÖNDEN AZ DA OLSA GÜNEŞ SIZMIYOR.
HEPSİBURADA DA BİR ÜRÜN VAR ONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BOYUTUNU BİLMİYORUM. BİZİM GRANDE PUNTOLARIN ÖN CAM BOYUTUNU BİLEN VEYA BÖYLE BİR GÜNEŞLİK KULLANAN VARMI TAVSİYENİZ NEDİR?
ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM ÜRÜN :
Hepsiburada.com : Sparco Progetto Corsa Metalize Ön Cam Güneşliği Large 140cmx80cm OPC17170300 | Oto Aksesuar
Merhaba arkadaşım,
Ben aşağıdaki ürünü aldım çokta güzel kapatıyor ön camı. Fiyatıda uygun. Tavsiye ederim.
Hepsiburada.com : Automix Balonlu Metalize Oto Güneşlik Büyük Boy | Oto Aksesuar
internetten ürünü sipariş verip ürünü beklemeye hiç gerek yok yakınlarında tekzen varsa özgür arkadaşın internetten sipariş ettiği ürüne benzer güneşlik 3,50 yada 5,00 tl idi ben aldım gayette memnunum ürün güneşi içeri almıyor güneş ışınlarını geri çeviriyor vede üst tarafında 2 adet vantuz var cama anında yapışıyor. Ürünü ŞİDDETLE tavsiye ederim...![]()
Konu usaymaz tarafından (06/07/2011 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir.
Fiyat çok fazla sparco olduğu için.Ben de aynı ürünün desensizini kullanıyorum.Standart zaten boyutları.ama yapışkanı tutmuyor belli bir süre sonra.
Bauhaus dan almıştım ben de 4-5 lira birşeydi.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
bauhaus'da 5 tl filan. yanlız benim gibi gidip standart boyunu almayın camı kapamıyor çünküaraçlarımızın camı sandığımızdan daha büyük...Van tipi olanlardan almak lazım
Gelmez, cam açılı durduğu için pek belli olmuyor ama kamyon camı gibi cam var bizim arabalarda. HepsiBurada dan aldığım standart boy güneşlik benim camda peçete kadar kalmıştı.
Bu sene güneşliğim yok, bir ara fırsatım olursa ya battal boy güneşlik bakacağım ya da evdeki çarşaflardan kullanacağım, anca kapatır.
Mustafa beyinde dediği gibi araçlarımızın camı bir hayli büyük. Bende daha önce bu sitedeki araştırmalarım sonucu linkte gönderdiğim büyük güneşliği aldım. Yanlardan çok az büyük gelsede katlandığı için hiçbir sorun teşkil etmiyor. Küçük kalmasındansa büyük gelip katlı durması bence daha iyidir![]()
evet anlaşıldığı üzere büyük almak lazım,3-5 tl lik bişey değilde kaliteli bişey alıp uzun süre dayanıklı kullanmak isterim ben..
Aynı üründen ben de aldım ve puntomda kullanıyorum. Yükseklik olarak tam oturuyor genişlik olarak biraz büyük geliyor ama problem olmuyor camı tamamen kapatıyor. Parlak olması ve camı tamamen kapatması sebebiyle de ciddi fayda sağlıyor. Tavsiye ederim. Kartonla falan uğraşmayın.
hepsiburadada verdiğiniz ürün torpidoya sığmaz sanırım
ben eskı bır beyaz carsafla kapıyorum hem torpıdo hemde dıreksıyon kapanıyor dedıgınız gıbı bızım on cam baya genıs
otobüs ön camı gibi cam yapmışlar.
benzinlikten almıştım geçen ön göğsü ancak kapattı tekrar bir büyüğünü aldım bu sefer yine tam kapatmadı üstten 2 3 karış boşluk kaldı
praktikere falan gidersem en büyüğünden alacam artık
özgür arkadaşımızın 2. mesajda tavsiye ettiği güneşliği sipariş ettim. gelmesini bekliyorum.ona göre yorum yaparım. kampanyalı kargo bedava şeklinde aldım.
Keşke ilk mesajda belirtilenden sipariş etseydiniz, çünkü araçlarımızın ön camının yüksekliği 80 cm den büyük. Sizin sipariş ettiğinizin yüksekliği 70 cm. Yine 10 cm açıkta kalacak, ha bu çok sorun değil o ayrı mevzu, vantuzla filan yapıştırırsınız. Ama almışken tam kapatacak birşey almak lazım.
evo evo..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri