özgür arkadaşımızın 2. mesajda tavsiye ettiği güneşliği sipariş ettim. gelmesini bekliyorum.ona göre yorum yaparım. kampanyalı kargo bedava şeklinde aldım.
özgür arkadaşımızın 2. mesajda tavsiye ettiği güneşliği sipariş ettim. gelmesini bekliyorum.ona göre yorum yaparım. kampanyalı kargo bedava şeklinde aldım.
Keşke ilk mesajda belirtilenden sipariş etseydiniz, çünkü araçlarımızın ön camının yüksekliği 80 cm den büyük. Sizin sipariş ettiğinizin yüksekliği 70 cm. Yine 10 cm açıkta kalacak, ha bu çok sorun değil o ayrı mevzu, vantuzla filan yapıştırırsınız. Ama almışken tam kapatacak birşey almak lazım.
evo evo..
2 sene önce üzerinde "Roadsign Australia" yazan bir güneşlik almıştım. 79 cm x 135 cm ölçülerinde. Bizim araçların camına tam olarak uyuyor. Geçen zaman sonunca güneşlik yıprandı, yenisini almak istediğimde hiçbir yerde bulamadım. Balonlu olan güneşliklerden aldım fakat onlar hem kısa geliyor hem de sıcaktan gevşeyip camdan düşüyorlar. Alacağınız güneşliğin mutlaka büyük ve kalın karton destekli olması lazım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri