Alıntı nasrettinhoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bayramda aracı birine emanet verdim.Aracı aldığımda ön kaputta ne derin ne de kılcal olan ,bir şeyin kaputun üzerine konarak sürüklenmesi şeklinde çizikler gördüm...Bende mevcut olan pasta cilanın bu çizikleri kapatamayacagını düşünerek aşağıdaki ürünü aldım..

Özellikleri:
...Araç yüzeyinde oluşmuş her türlü çizik, lastik ve boya izlerini, uygulanan yüzeye zarar vermeden temizler.
...Tampon sürtmesi ile oluşan izleri çıkarmada ve aşırı derecede matlaşmış veya oksitleşmiş boyaların parlatılmasında kullanılır.

Sorum Şu....Bazı çizik gidericilerde ''hafif çizik giderici ''yazıyor.Yukarıdaki ürünün üzerinde ''Yoğun çizik giderici'' yazıyor.Aracımdaki çizikler aşırı derin değil ama öyle sadece yakından bakınca gözüken çiziklerdende değil...10 m den dikkatlice bakılınca farkediliyor.
--Bu ürünü kullanırsam aracımda matlaşmalar görülebilir mi?
--Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
benim arabamda da benzer çizikler oluşmuştu
kasko kapsamında Auto kinge götürdüm ve hiç boya yapmadan gayet güzel bir şekilde hallettiler. Tabii https://www.autoking.org/ ziyaret edip bilgi alabilirsin. Ben İkitelli Sanayidekinde yaptırdım uygulamaları ve gayet memnun kaldım.
umarım yardımcı olabilmisimdir
görüşmek üzere
hoşçakalın