Memnun kalmayan başka araca biner.Benim 3.fiat aracım.Tamam kronik sorunlar var ama bu fiyata bu donanım bu tasarım başka araçlarda yok.
Memnun kalmayan başka araca biner.Benim 3.fiat aracım.Tamam kronik sorunlar var ama bu fiyata bu donanım bu tasarım başka araçlarda yok.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
evet almayan almasın memnun kalmayan satsın, bizim 4. fiat aracımız ve inan bana dostum en ufak bir sıkıntı yaşamadık...evet evomda ufacık bir sıkıntı oldu o da arka cam sileceği ama maşallah onun dışında en ufak sıkıntı yok nazar değmesin...bugün 3-4 saat boyunca galerileri dolandık polo, ford fiesta, mazda3 hepsine baktık bizim aracımız polo ve fiestadan çok çok daha güzel araçlar, mazda farklı sınıf birşey demiyorum ama çok kötü malzeme var içinde, ve bir şey daha herkes gidip aynı sınıf olan yeni honda jazz a bi baksın, kendi araçlarına tekrar aşık olurlar...
ya tabi biz bugün galeride baktık, sürüp görmek lazım, çok itici gelen noktalar var çok kalitesiz görünüyor, çok küçük bir ayrıntı ama kolçak dayama bile çok berbat...gerçekten evolar gp ler çok güzel ben böyle düşünüyorum
fikirlerimi yazmak istiyorum, sınıflar farklı tabiki ama gerçekten jetta, yeni astra, insignia, passat çok ama çok kaliteli görünen araçlar cidden insan beğeniyor ama sorunlarını problemlerini bilmiyorum paylaşmak istedim...
konu dağıldı ama birşey daha paylaşıcam arkadaşlar halkın alabildiği yani maks 40-50-60 milyarlık araçlarda kapıları kapatıp içeride kaldığınızda dışarıdaki sesi hala duymaya devam ediyorsunuz, ilk kez bugün dikkat ettim A7 ye oturduk galeride kapıları kapadık ve galeri içinde yankılanan insan sesleri ve uğultu katiyen içeri gelmiyor arkadaşlar, işte yalıtım farkı...
O kadar fark olsun![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
ses diyince aklıma geldi konuda dağılmış anlatayım,
istanbula gitmiştim ama yolları hiç bi bilmiyorum bu yüzden dayım önden gidiyo ben arkadan takip akşam saatleri yollar tenha etrafta fazla ses yok hani lastiğe taş çivi filan takılınca yere çarptıkça ses gelir ya o ses vardı sürekli ben benden geliyo sandım ama sonra anladım dayımdan geldiğini. neyse gidiceğim yere vardık dayım gitti ben söylemeyi unuttum lastiğine bişey takılmış diye. eve döndüğümdede yatmıştı. ertesi sabah kahvaltıya gittik çıkışta baktık arabanın lastik inmiş o an hatırladım dedim dün ses geliyodu tık tık sen duymadınmı yoo dedio an bi kere daha sevmiştim o arabayı(A6)
kusura bakmayın fazla uzattım![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri