ışık sönsede kapılar kitli kalıyor %100 emin değilim ama benimde dikkatimi çekti ama sönük olduğu halde araç dururken eşim dışardan kapıyı açamamıştı. Kapılar kitliydi emindim çünkü yola çıktım kapılar kitlendi kenarda durdum eşimi almak için ve kapı kolunu tuttuğunda açılmamıştı yani ben içeriden müdehale etmedim

ama kapı olayı gerçekten tam davalık olay yolda giderken tam virajda açılsa biri düşse allah korusun...
arkadaşlar ben birşey paylaşcam, geçen gün saatlerce diyer otomobil markaları ve modeller ile ilgili araştırma yaptım problemler üzerine...arkadaşlar çok ciddi sorunları olan firmalar var ve bunlar herkesin ölüp bittiği Vw vs firmalar...yani fiat kötü şu bu öyle bişey yok arkadaşlar bence kul yapısı olan her araçta o veya bu şekilde saçma veya komik her türlü arıza sorun kesin ama kesin oluyor...rüzgar sesine takan arkadaşlarımız var ankarada oturanları eniştemin C5 ine bindiriyim tek tek bakalım ne dicekler, kapılardan deli gibi ses alıyor içeriye ve 76,000 TL lik araç bu...ben aracımı çok seviyorum ve o da beni bir kere bile üzmedi...
Yer imleri