80 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: T-Jet motor yağı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01/02/2011
    Yaş
    45
    Mesajlar
    1.756
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

    Standart

    Alıntı megaloman39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eywallah cüneyt çok sağol.Bu SAE yağ markası sanırım hani böyle sorarken de kendimi garip hissettim inan kusura bakma ama bilmemek değil öğrenmemek ayıp derler ya onun gibi düşün.Bu SAE başlı başına bir markamıdır?yoksa mobil sae helix sae gibi bir şeymi?kusruma bakma bizim memleket lüleburgazda bundan yoksa arkadaşların bahsettiği herhangi bir markanın 5 - 40 nı kullansam sıkıntı olmaz sanırım ne dersin??
    Hayır, SAE (Society of Automotive Engineers'ın kısaltması) bir nevi ISO gibi TSE gibi bir standardizasyonu ifade ediyor.

    Mesela yağın markası Mobil olabilir veya Selenia olabilir. Ama T-Jet için kullanmanız gereken yağ SAE 5W-40 model yağ olmalıdır.

    Mesela Mobil1 5W-40, FIAT 9.55535-M2 Kodlu SELENIA K gibi. Evet herhangi bir markanın 5W-40 modeli kullanılabilir
    Oz Büyücüsü

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. t-jet motor yağı
    emrahisilti tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 06/03/2012, 11:45
  2. motor yağı
    rodopian16 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 31/01/2011, 21:35
  3. Motor yağı
    Kriminal tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 26/01/2010, 11:36
  4. Motor yağı
    M-Grande09 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 11/10/2008, 13:14
  5. Motor Yağı ve Motor Soğutma Suyu Değişimi
    ax2bxc tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 23/01/2007, 15:02

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com