Sayfa 3/3 İlkİlk 123
59 sonuçtan 41 ile 59 arası

Konu: Aracın Önünü Göremiyorum

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Sola dönüşlerde direğin engel olmaması için kaykılıp sola bakıyorum koltuktan. Bir de mahalle arasıysa yavaş dönüyorum. Hızlı dönersem sol direk hizasında kalmış bir çocuğa çarpabilirim diye...
    Aynalara alıştıktan sonra çok problem yok görüşte ama en büyük sorun sol ön direk...

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

aynaların görüşü çok iyi gp lerde

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

bahadir cimen
    bahadir77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    34BTC97
    Edilen teşekkür: 40

Standart fiesta ve evo karsılastırma.

Alıntı k0d3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar, konuyla alakasiz olacak ama, fiesta titanium yeni kasa tecrübe etmişliğini var galiba. Evo alirken aklimdaki diğer araç fiestaydi, hala da aklimin bir köşesinde durur =)

Sizden fiesta ile evo yu her yönden karşilaştirmanizi istesem?

Teşekkürler.
    ben yaklasık 3 ay önce aldım punto evo mu. cok arastırdım bınmedıgım ama kalmadı desem yerıdır. hatta 207 yı bıle denedım ama ıcı cok dar geldı ve kullanılan malzeme hıc tatmın etmedı.
    ford fıesta ıle kıyaslamak gerekırse. evet fıesta gercekten dıs tasarımı cok guzel olan bır arac ama ıcıne gırınce aslında o kadar guzel olmadgı ortaya cıkıyor. konsoldakı radyo ve cd caları kontrol eden dugmeler gereksız sekılde gozu rahatsız edıyor.yan kapılarda bulunan malzemeler cok kotu bır malzemeden yapılmıs. benım kullandıgım aracın ıcı sıyah olmasına ragmen kapılar nerdeyse rengı gunesten solmus lacıvertı andırıyordu.koltuklar desenız cok rahatsız ettı benı.ıcerıde kullanan malzeme cok kalıtelı degıldı.ayrıca aracın cam boyları cok kısa yanı camları acıp kolumu dısarı cıkartayım desen en az 10 cm kolunu yukarı kaldırman gerekıyor. dıkız aynaları ıse ozellıke sağ dikiz aynasının neredeyse yarısı camın kısa olmasından dolayı gozukmuyor. aracın arka kısmı hıcde ferah degıl.
    benım kullandıgım arac 1,4 benzınlı ve 96 bg olaan aractı yanlıs hatırlamıyorsam surat ve hızlanma konusunda evodan ıyıydı. benım evom 1,4 benzınlı ve 77 bg olanı. fıestayı yakıt konusunda tecrube edemedım ama 1,4 olupta evo dan cok da az yakacagını zannetmıyorum. suanda benım aracım sehır ıcınde 8,4 l /100 km yakıyor. bende kullanım tarzıma gore gayet ıyı oldugunu dusunuyorum.
    ayrıca punto evonun dinamik modelınde bulunan cogu ozellık fıestanın tıtanıum plus modelınde bıle yok. mesela park sensoru -skydom- vırajda donen sıs farları blue&me sıstemı cıft taraflı otomatık klıma city modu aklıma gelenlerden bırkacı.
    tek fazlalıgı kendınden karartılmıs sıyah arka camlar.

ben aracımı alırken 31.000 tl ye mal oldu aynı ozellıkde bu fıyata ford fiesta seat ibiza yada vw polo alabılmem ımkansızdı.aynı zaman da 3 sene boyunca grande punto 1,3 75 bg dızel kullandıgım aracın makyajlanmıs halıne bayılmıs olmamda etken oldu.
    su sıralar fıestanın tıtanıum paketının 34.000 tl oldugunu duydum. hem daha az ozellıge bu kadar para vermenın yanlıs bır secım olacagını dusunuyorum.

tabı kı bunlar benı fıkrım. sımdı yıne araba alacak olsam ve yıne PUNTO EVO alırdım.

bahadir cimen
    bahadir77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    34BTC97

bugun aynı problemın lınea da oldugunuda tespıt etmıs oldum. kullandıgıım sırket aracım bakıma gırınce yedek olarak linea verdıler ve aynı problemın hatta daha fazlasının da lınea da oldugunu kesfettım. nede olsa alt yapıları aynııııı...

Serkan İşler
    gNeLL srkn15 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 69

bayrak dikin kenarlara şu askeri makam araçlarında oluyor ya onlardan

ben düşünüyordumda alıştım...

servet erdogan
    servt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 28

bu kör nokta sorunu gp ye yada evo ya özgü değil hb araçların hepsin de aynıdır arkadaşlar.

Selçuk DOĞAN
    k0d3r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 86

Alıntı bahadir77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben yaklasık 3 ay önce aldım punto evo mu. cok arastırdım bınmedıgım ama kalmadı desem yerıdır. hatta 207 yı bıle denedım ama ıcı cok dar geldı ve kullanılan malzeme hıc tatmın etmedı.
    ford fıesta ıle kıyaslamak gerekırse. evet fıesta gercekten dıs tasarımı cok guzel olan bır arac ama ıcıne gırınce aslında o kadar guzel olmadgı ortaya cıkıyor. konsoldakı radyo ve cd caları kontrol eden dugmeler gereksız sekılde gozu rahatsız edıyor.yan kapılarda bulunan malzemeler cok kotu bır malzemeden yapılmıs. benım kullandıgım aracın ıcı sıyah olmasına ragmen kapılar nerdeyse rengı gunesten solmus lacıvertı andırıyordu.koltuklar desenız cok rahatsız ettı benı.ıcerıde kullanan malzeme cok kalıtelı degıldı.ayrıca aracın cam boyları cok kısa yanı camları acıp kolumu dısarı cıkartayım desen en az 10 cm kolunu yukarı kaldırman gerekıyor. dıkız aynaları ıse ozellıke sağ dikiz aynasının neredeyse yarısı camın kısa olmasından dolayı gozukmuyor. aracın arka kısmı hıcde ferah degıl.
    benım kullandıgım arac 1,4 benzınlı ve 96 bg olaan aractı yanlıs hatırlamıyorsam surat ve hızlanma konusunda evodan ıyıydı. benım evom 1,4 benzınlı ve 77 bg olanı. fıestayı yakıt konusunda tecrube edemedım ama 1,4 olupta evo dan cok da az yakacagını zannetmıyorum. suanda benım aracım sehır ıcınde 8,4 l /100 km yakıyor. bende kullanım tarzıma gore gayet ıyı oldugunu dusunuyorum.
    ayrıca punto evonun dinamik modelınde bulunan cogu ozellık fıestanın tıtanıum plus modelınde bıle yok. mesela park sensoru -skydom- vırajda donen sıs farları blue&me sıstemı cıft taraflı otomatık klıma city modu aklıma gelenlerden bırkacı.
    tek fazlalıgı kendınden karartılmıs sıyah arka camlar.

ben aracımı alırken 31.000 tl ye mal oldu aynı ozellıkde bu fıyata ford fiesta seat ibiza yada vw polo alabılmem ımkansızdı.aynı zaman da 3 sene boyunca grande punto 1,3 75 bg dızel kullandıgım aracın makyajlanmıs halıne bayılmıs olmamda etken oldu.
    su sıralar fıestanın tıtanıum paketının 34.000 tl oldugunu duydum. hem daha az ozellıge bu kadar para vermenın yanlıs bır secım olacagını dusunuyorum.

tabı kı bunlar benı fıkrım. sımdı yıne araba alacak olsam ve yıne PUNTO EVO alırdım.
    çok teşekkür ederim detayli karşilaştirma için.
    fiestanin arka koltuk diz mesafesi, evodan daha dar dimi?
    evo evo..

Engin Pişkin
    comanchee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34lüyüz biz
    Edilen teşekkür: 222

yeni tip araçların çoğunda burun fazla eğik dizayn edilmektedir.bunun nedeni tamamen yaya güvenliğidir.Araç belli hızlara kadar bir yaya çarparsa minimum zarar verilsin diye.ncap testlerinde sadece şase sağlamlığı değil yoldaki yayaya çarpıldığında da nasıl hasar verdiği baz alınmaktadır.bu nedenle mesala clio ve meganlarda plastik çamurluk kullanılmaktadır.
    YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
    PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI

ismail -
    smlzr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 2

Alıntı srkn15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bayrak dikin kenarlara şu askeri makam araçlarında oluyor ya onlardan

ben düşünüyordumda alıştım...

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Alıntı comanchee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni tip araçların çoğunda burun fazla eğik dizayn edilmektedir.bunun nedeni tamamen yaya güvenliğidir.Araç belli hızlara kadar bir yaya çarparsa minimum zarar verilsin diye.ncap testlerinde sadece şase sağlamlığı değil yoldaki yayaya çarpıldığında da nasıl hasar verdiği baz alınmaktadır.bu nedenle mesala clio ve meganlarda plastik çamurluk kullanılmaktadır.
    +1

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Ozan Özcan
    matushella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 80

Yolda giderken aracın burnunu illaki görmenize gerek yokki. Arabanın burnuna bakarak zaten araç kullanılmaz. Kısa bir alışma süresinden sonra aracın bütün noktalarına alışırsınız zaten özellikle sağına soluna önüne arkasına bakmanıza gerek kalmaz. Bu bence bir eksi değil punto için. İlk aracı aldığımda bende bunun burnu nerede ya göremiyorum demiştim ama 8 ay oldu kullanıyorum artık cm mesafesine kadar burnunu yaklaştırıyorum aracın nekadar göremesemde.

Ozgur Symnoglu
    ozgurse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 64

Geçenlerde bende akmerkezin karşısında zeytinoğlu caddesinden akmerkezin önündeki caddeye geçiyordum. Sola dönüşün yol ayrımında bir motorsikletli durmuş nerdeyse üstüne çıkıyordum ..
    Sol direk kesinlikle sıkıntılı. Kapıdaki kelebek kısmı olmasa süper olurmuş

Cumali Göçer
    tensinorone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    33TT888
    Edilen teşekkür: 3

3. ay bitiyor nihayet alışabildim

alper ALPĞOLU
    ultraslan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 plaka:))
    Edilen teşekkür: 87

ne önü ne arkası hiçbişi göremiyorum hadi hayırlısı
    noone knows that except both of us

görkem koçsan
    görkem koçsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

arkadaşlar yan direkler sıkıntıda yeni arabaların çoğunda kaput gözükmez bunun sebebi sürücüyü yola daha iyi konsantre etmektir.+yaya güvenliğidir.

Filiz Yaşayanlar
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. PoLLiaNNa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 JHP 30
    Edilen teşekkür: 124

amaaaaan boşver bende vızır vızır araba kullanırım hala park etme özürlüyüm )) çok problem değil, ivedik gibi iki aracın parkedeceği yere yanlamasına bıraksanda olur. )))))))) Takma böyle şeyleri... Hayat kısa,bas gaza...

Fatih Emanet
    emrahcelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    34 VA 9661

Ya Millet Zaten Araba Yeterince Ufak Daha Neyini Tartışıyorsunuz Ben Range rover sportta kullandım onunda burnu görünmüyo günümüzdeki arabalar sağlamlık açısından direkleri biraz kalın tutuyolar bu yüzdende çok açılı dönüşlerde kör nokta oluşuyor bu sorun günümüzdeki araçlarda mevcut ama herşey can güvenliği için tasarlanmış burnunun görünmemesi sıkıntısı diye bişey yok aslında kaput görünüyor ondan sonra 10 cmde tampon uzunluğunu hesaplamak zor olmasa gerek ..evonun bir kötülüğü tam tamponun köşesinde sinyal var ufak bi hatada onu kırmamız kaçınılmaz

kemal tektaş
    firars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 10

aynalar mükemmel bence.. çok geniş bir açısı var..

ama 1 senedir hala park edemiyorum.. çoğu zaman inip bakıyorum araba nerede diye..

ali can
    boby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 19

yeni nesil araçların çoğunda burun görülmüyor artık..benim açımdan hiç problem yok çünkü bu ilk aracım ve araba kullanmayı evoda öğrendim diyebilirim ama babam geçenlerde evoya bindi ve ilk söylediği şey arabanın burnu görülmüyor ben kullanamam bu aracı oldu...kendi aracında burnu görüyor ve hep bu şekilde araç kullanmaya alışmış..

bi süre sonra sizde alışırsınız muhtemelen..

Sayfa 3/3 İlkİlk 123