araç kaç bi km'de yazmamışsın ama bende yok, bir servise götürsen iyi olur
Arkadaşlar merhaba bu sabah aracı park ederken fark ettim debriyaja basınca motor kısmından gıcrtı sesi geliyor her bastıgımda oluyor gıcırdama ve dısardan bariz bi şekilde duyuluyor,merak ettiğim sizin araçlarınızda da böyle bi ses war mı yoksa benim debriyaj setinde bi sorun olabilir mi?
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
araç kaç bi km'de yazmamışsın ama bende yok, bir servise götürsen iyi olur
Araç 14500 km de şu an balatadan yana bi sorun yok ses geliyor sadece
Benim aracımdada yok. Sana servis yolu görünüyor galiba...
Debriyaj teliyle ilgili bi durum olabilirmiki?
bilyadan olabilir belki
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
ama motor kapalı ikende ses geliyor motor çalışmazken bilya dönüyor mu?
normal bendede var
onrky
1.4 starjet 95hp
bende yok...
Keyif BMW'Dir...
Arkadaşlar bugunde gıcırtıya ek olarak debriyajın sonuna dooru debriyajın sonuna gelirken tık sesi gelmeye başladı nedendir başka bilgisi olan arkadaşlarımız yok mu?
Kavaklıdereye gidin.
bendede var gıcırtı kardeşimin linea danda aynı ses geliyo.Ama bizi km biraz yüksek 93.000 hatta o tık sesi bile geliyo![]()
yarın sabahtan Kavaklıdereye uğrayacağım
5 dakkalık iş
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Aracımı KAVAKLIDERE servisine bıraktım pazartesi günü Yasin Bey saoğlusun çok ilgilendi ama hala sorunum çözülmedi,bu sabah debriyaj merkezini gevşetip tekrar sıktılar ama nafile sorun başka nerde olabilir arkadaşlar?
aynı ses bende de var ancak debriyajdan yana sıkıntım olmadığı için takmıyorum, önemli birşey değil, en azından beni rahatsız etmiyor...
Sabah aracınız KAVAKLIDERE de idiKapı kollarını boyatıyormussunuz simdiden güle güle kullanın
ama bu debriyajın bir çözümü olmalı die düşünüyorum serviste başka bir punto ya bindim böle bir sorunu yoktu çünkü
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri