araba karın altındaki çamura saplandı. çıkabilmek için gaza fazla yüklendim. şimdi de araba debriyajı almıyo. _???????????
Eğer araç vitesteyken devir yükselip araç hareket etmiyorsa balata sıyırmıştır.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
araç vitesteyken devir yükseliyor ama hareket etmiyor![]()
iki sebebi vardır
ya debriyaj alatasını bitirdin
yada
arabayı zorlarken aks kestirdin
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
teker patinaj yapıyo kardan dolayı sanıyodum yüklendikçe yüklendim. meğerse hiç gitmiyomuş ve çamura saplanmış.daha sonra çok kötü bi koku gelmeye başladı her çalıştırdığımda
koku geldiyese balatayı bitirmişsin
baskı balata setin değişecek
muhtemelen de baskıyıda çizmiştir
o kadar zorlamaya dayanmaz maalesef geçmiş olsun
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
tahmini ne kadara patlar? çekici için 200-300 ü çıkardım kafadan. bi de serviste yaptırmayı planlıyorum![]()
valla buradan fiyat vermem doğru olmaz ondan sonra başımız ağrıyor
serviste onarılacaksa yaklaşık 500 tl yi gözden çıkar
çekiciyle beraber eğer servise gideceksen 800 tl en az diyeyim ben. dediğin gibi 200 - 300 çekici tutar. parça da bi 300 - 400 olsa , ve malesef servislerin en büyük kazığı İŞÇİLİĞİ DE katarsan bu rakam üzerine tahminen 800 ü bulur. (ben 750 harcamıştım 2009 yılında ama benim yazlıkta başıma gelmişti, sahilde kuma saplamıştım 90 km çekilmişti aracım)
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
çok geçmiş olsun. Bu arada bilgi almak için sorucam; camurda zorlayarak balata bu kadar cabuk biter mi
obsessed the red
bende debrıyajı degıstrecegım en kısa zamanda bana verılen fıyat orjınal parca baskı balata bılyası vs vs bırkac sey daha saydılar 110 tl parca parası 100 tl de ıscılık dı ama servıste verılen fıyatda toplam da 560 tl ıdı gecmıs olsun
Geçmiş olsun.
Artık trafik sigortalarında çekici hizmeti olabiliyor poliçeni incele.
Kavaklıdere Oto, Müslüm abi den fiyat al.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
uzun süre patinaj yaptırdınmı arabaya balata sıyırır
trafik sigortası olanlar aracını yılda 3 kez ücretsiz cektiriyorlar diye bişey okumustum o burda işe yaramıyor mu.
geçmiş olsun gökhan kardeş
çekici , gideceğin yer ile bulunduğun yere göre fiyat verir...
60-100 arasında..tutar...genelde 80 lira falan alıyorlar...
yetkili servis değilde sanayide yaptırmak istersen...ben yardımcı olabilirim...
istersen ustayı ara...sana tam maliyetini versin...
Konu GP COSKUN tarafından (20/02/2012 Saat 02:51 ) değiştirilmiştir.
Çok Geçmiş olsun..Aracı zorlarken kokuyu hiç duymadınızmı?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri